RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier la Costești, cu o victimă. Șoferul s-a răsturnat cu mașina din cauza vitezei

Un tânăr în vârstă de 31 de ani a fost implicat ieri dimineaţă, într-un accident rutier. Acesta a avut loc în jurul orei 8.30, în afara localității Costești, pe DN 28A. Șoferul este din Târgu Frumos și se deplasa dinspre Pașcani, spre domiciliu. Din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Ieri, 29 aprilie, am fost sesizați prin apelul de urgență 122, cu privire la faptul că pe DN 28A, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un bărbat de 31 de ani din Târgu Frumos, în timp ce conducea un autoturism pr DN 28A, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului șoferul a fost rănit. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași.  

La accident a intervenit și un echipaj de la Secția de Pompieri Târgu Frumos, pentru asigurarea măsurilor specifice . Șoferul era conștient, a fost evaluat la locul intervenției și transportat la spital de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Related posts

Alexandru, un tânăr polițist din Pașcani, a devenit erou pentru un bătrân care avea nevoie de ajutor!

Redacția

Accident în lanț la Constanța, provocat de un tânăr sub influența drogurilor. 8 persoane au fost rănite, șoferul a fugit de la locul accidentului

Redacția

O tânără care a furat mai multe bunuri dintr-o casă din Hărmănești, a fost identificată de polițiști

Redacția
Încarcă...