RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier fără victime provocat de un șofer băut

Un bărbat care a consumat băuturi alcoolice s-a urcat al volanul unei mașini și a produs un accident rutier. Evenimentul nefericit a avut loc ieri pe raza localității Scobinți.

 

 

  

La data de 20 noiembrie anul curent,  poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe D.E. 58, pe raza localităţii Scobinţi, un autoturism a fost implicat într-un accident rutier. 

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat conducătorul auto: un bărbat de 34 ani, din municipiul Botoşani,  care în timp ce ar fi condus un autoturism  într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers acroşând borna kilometrică 25 amplasată pe acostament, părăsind ulterior partea carosabilă. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând că se afla sub influenţa alcoolului. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin. 1, din Codul Penal.

 

 

Related posts

Accident la Drăgușeni, după o coliziune între un autocamion și o cisternă cu gaz. Trafic blocat, scurgeri de combustibil! (Foto)

Marius Parteni

Doriţi să vă angajaţi în armată? Acum este momentul!

Teona Gherasim

Acțiune pentru combaterea cerșetoriei și a comerțului ilicit stradal, la Pașcani

Redacția
Încarcă...