RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident oribil produs de un român în timp ce urmărea filme porno la volan: trei morți. Condamnat la închisoare

Un șofer de TIR român a fost condamnat la opt ani și zece luni de închisoare după ce a produs un accident grav, cu trei morți, în UK. Bărbatul se uita la filme pe site-uri pentru adulți în timp ce șofa și a lovit o coloană de mașini formată pe autostradă.

O cameră instalată pe bordul unei mașini aflate în trafic a surprins teribilul accident! TIR-ul condus de Ion Onuț în vârstă de 41 de ani rulează cu peste 80 de km pe oră.

Traversează benzile de circulație și lovește o mașină în care se afla un cuplu, apoi un alt autoturism condus de un bărbat. Toți cei trei au decedat.

După impact, tirul românului este cuprins de flăcări. Bărbatul a fost salvat de alți conducători auto. Cercetarile au demonstrat apoi că șoferul era absorbit de telefonul mobil și nu a observat că cei din fața lui încetiniseră.Înregistrările telefonice au confirmat că naviga între două site-uri de întâlniri și că a cheltuit aproape 50 de lire sterline pentru a interacționa cu utilizatorii. Se uita la diferite profiluri și le edita pe ale sale, în timp ce conducea, a stabilit instanța.

  

Bărbatul a fost arestat după accident și și-a recunoscut faptele. Nu va mai avea voie să conducă vreme de 14 ani.

ziaruldeiasi.ro

Related posts

Dosar penal pentru un şofer depistat beat la volan

Ema Roman

Accident rutier cu două victime, la intrare în Topile. Trei mașini implicate

Irina Gherasim

VIDEO: Preot amendat de poliţişti cu 20.000 de lei pentru un parastas în curtea bisericii

Redacția
Încarcă...