NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident mortal în această dimineață pe o trecere de pietoni. Victima este un fost inginer de la Remar (FOTO)

 

Update: 11.13 Polițiștii pășcăneni au stabilit identitatea victimei din accidentul mortal care a avut loc în această dimineață pe trecerea de pietoni din fața RAGCL. Este vorba de Gavril Muraru în vârstă de 72 de ani, fost inginer șef la Remar Pașcani.

  

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident mortal în această dimineață pe trecerea de pietoni din fața RAGCL. Șoferul unui microbuz a lovit în plin un bărbat, care se angajase în traversarea străzii. Pietonul a decedat pe loc după ce a fost lovit. Martorii au spus că bărbatul lovit a fost aruncat câțiva metri pe celălalt sens de mers, spre Gâștești. 

Șoferul , Petrică Banu, din suburbia Boșteni plecase de acasă în jurul orelor 6.20 pentru a duce microbuzul în stația de la Gară. Potrivit informațiilor furnizate de agenții de la Biroul Rutier, acesta nu se afla în cursă.

Pe trecerea de pietoni din fața RAGCL șoferul a văzut târziu bărbatul care se angajase în traversarea străzii spre Kaufland. În zadar a încercat să frâneze. Victima a fost lovită cu partea stângă a microbuzului.

Șoferul a fost testat cu etilotestul, iar analizele au indicat o alcoolemie zero.  Poliția face verificări pentru a stabili identitatea persoanei accidentate mortal. Asupra acesteia nu s-a găsit nici un act de identitate, conform polițiștilor este vorba despre o persoană care are vârsta în jur de 60 de ani. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un copil de doar trei ani a murit înecat într-un butoi

Redacția

Identificat de polițiști după ce a furat un telefon mobil

Redacția

Accident rutier în ”curba morții” de la Gâștești

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site