RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident la Săbăoani între două autoutilitare! Un șofer a rămas încarcerat

Miercuri, 11 mai, în jurul orei 20:15, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85 în comuna Săbăoani.
La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului  Roman și un echipaj cu medic de la SAJ.

În accidentul rutier au fost implicate două autoutilitare în care se aflau doar conducătorii auto. În urma impactului, unul din conducătorii auto a rămas încarcerat.

Lt. Popa Irina, purtător de cuvânt al ISU Neamț:

Cu ajutorul echipamentelor specifice și a tărgii lopată pompierii au scos din autoturism un bărbat de 35 de ani, conștient, cu politraumatisme. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la CPU Roman. Celălalt conducător auto, un bărbat de 35 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale  fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la CPU Roman.

  

Ap. Pușcașu Georgiana – IPJ Neamț:

Din primele cercetări efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat, de 35 de ani, din județul Constanța, conducea o autoutilitară pe Drumul Județean 208, în localitatea Săbăoani, la intersecția cu Drumul Național 2, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat, de 35 de ani, din județul Suceava. Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

sursa stiripiatraneamt.ro

Related posts

Site pentru plata rovinietei

Redacția

A scăpat cu câteva zgârieturi după ce mașina i-a fost lovită de tren

Redacția

Permisele reținute de Poliția Rutieră nu vor mai fi predate personal de către șoferi. Proiect de modificare a Codului Rutier

Redacția
Încarcă...