RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident la Conțești: Trei femei soase dintr-o mașină răsturnată. Acul kilometrajului blocat la 100km/oră

Mașina în care se aflau trei femei din Moțca s-a răsturnat în această dimineață pe raza satului Conțești din comuna Valea Seacă. Acul kilometrajului mașinii s-a oprit la 100 km/oră. Toate femeile au scăpat nevătămate, norocul lor fiind acela că purtau centuri de siguranță.

 

 

  

Femeile circulau într-un autoturism marca Ford spre comuna Lespezi. Conform celor precizate de polițiști, la intrarea în satul Conțești, în curba spre Lespezi, șoferița, Elena A., de 42 de ani, a pierdut controlului volanului și a pătruns pe contrasens. Încercând să redreseze autovehiculul a lovit un cap de pod, după care mașina s-a răsturnat.

 

În mașină se mai aflau alte două victime, respective Aida Ș., de 46 de ani și Aneta Ș., de 70 ani. Toate au ieșit din mașină cu ajutorul unor trecători. La fața locului au fost direcționate două echipaje de la Serviciul de Ambulanță. Femeile s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale minore. Pasagera de 70 de ani a suferit și o contuzie de umăr stâng.

 

Cauza producerii accidentului este viteza. O dovadă în acest sens este acul kilometrajului mașinii, care s-a oprit la 100 km/oră, după impactul cu podul.

 

Polițiștii Biroului Rutier au deschis un dosar penal în acest caz și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza producerii nefericitului accident.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Accident mortal la Ruginoasa! O femeie a fost călcată de tren (VIDEO)

Ema Roman

7 ani și niciun vinovat în cazul tentativei de incendiere a clubului Relaxa!

Răzvan Grecu

Hoți din A.I.Cuza căutați de Poliție, după ce au spart o locuință

Marius Parteni
Încarcă...