NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident grav la Todirești! Un motociclist a murit după ce s-a izbit de un cap de pod

Un accident rutier cu victimă a avut loc în judeţul Iaşi chiar în prima zi de Paşte. Astfel, duminică după-amiază, autorităţile au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în localitatea Todireşti (lângă Paşcani) s-a petrecut un impact foarte grav.

La scurt timp, la faţa locului s-au deplasat atât echipaje medicale, cât şi de Poliţie. Din primele informaţii reiese faptul că, într-o curbă destul de periculoasă, motociclistul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, vehiculul s-a răsturnat, izbindu-se de un cap de pod.

În urma impactului, motociclistul a suferit leziuni foarte grave. Medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta decât să declare decesul. Oamenii legii vor efectua cercetări la faţa locului, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier. Aceştia u întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. De remarcat este faptul că vizibilitatea şi condiţiile meteo erau favorabile pentru deplasare.

bzi.ro

  

Advertisements

Related posts

Eliberat din arest de şefii mamei, deşi a fost prins cu heroină

Redacția

Pășcăneancă amendată pentru evaziune fiscală

Redacția

Polițistul Marian Godină, anchetat deoarece a luat apărarea colegei din Pașcani revoltată de corupția din sistem

Redacția
Încarcă...