RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident grav la Todirești! Un motociclist a murit după ce s-a izbit de un cap de pod

Un accident rutier cu victimă a avut loc în judeţul Iaşi chiar în prima zi de Paşte. Astfel, duminică după-amiază, autorităţile au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în localitatea Todireşti (lângă Paşcani) s-a petrecut un impact foarte grav.

La scurt timp, la faţa locului s-au deplasat atât echipaje medicale, cât şi de Poliţie. Din primele informaţii reiese faptul că, într-o curbă destul de periculoasă, motociclistul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, vehiculul s-a răsturnat, izbindu-se de un cap de pod.

În urma impactului, motociclistul a suferit leziuni foarte grave. Medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta decât să declare decesul. Oamenii legii vor efectua cercetări la faţa locului, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier. Aceştia u întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. De remarcat este faptul că vizibilitatea şi condiţiile meteo erau favorabile pentru deplasare.

bzi.ro

  

Related posts

Românii sunt avertizați despre o nouă încercare de escrocherie. Le sunt promise titluri aristocratice și moșteniri

Redacția

Accident de muncă la o societate care face lucrări în Pașcani

Redacția

Polițiștii care i-au bătut pe pășcănenii Paul Axinte și Dorin Ghioc trimiși în judecată de Parchetul Militar Iași!

Răzvan Grecu
Încarcă...