NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers

Accesorii care nu trebuie să lipsească din bucătăriile moderne

Bucătăria este pentru multe familii spațiul de reuniune, după o zi istovitoare de muncă. Mobilierul bina select, aroma de pâine prăjită, cafea proaspat macinată sau de portocală proaspăt stoarsă atât de cunoscute sunt semnele unei întâlniri pe cinste.

Pentru a beneficia de ambient cald, primitor mult dorit, din această încăpere nu trebuie să lipsească o serie de obiecte esenţiale, însă trebuie să recunoaştem că sunt şi o serie de accesorii care dau personalitate spațiului sau pur şi simplu sunt apreciate pentru funcţionalitatea ridicată. Iată care sunt câteva dintre acestea.

Organizatoare pentru bucătărie

Organizatoarele sunt articole esenţiale pentru optimizarea spaţiului din dulapuri. Nu doar că te ajută să păstrezi în deplină ordine obiectele de gătit, dar şi facilitează manipularea acestora crescând gradul de siguranţă. Fie că selectezi organizatoare pentru bucătărie din inox, metal sau lemn, pentru cratiţe, tigăi, tăvi, farfurii sau tacâmuri, ai garanția că vei găsi în doar câteva minute obiectele care îţi prezintă interes. Nu trebuie să uităm nici de organizatoarele pentru pungi din plastic, prosoape de bucătărie sau de cele pentru rola din hârtie. Toate aceste elemente sunt esenţiale pentru că uşurează viaţa.

Accesorii pentru servirea şi depozitarea alimentelor

Cu siguranță îţi place să mai arunci câte o privire în frigider şi să mai pescuieşti un fursec, puțină salată de la prânz sau bucată de pizza pe care ai păstrat-o pentru mai târziu. Știm, toți facem asta. Însă când frigiderul este bine organizat, lucrurile sunt şi mai plăcute. Pentru a beneficia de un peisaj plăcut în incursiunea prin frigider este esențial să deţi accesorii pentru servirea și depozitarea alimentelor. Trebuie să recunoşti că şi alimentele dure – paste, orez, mălai, linte, năut, fasole se păstrează impecabil în astfel de dispozitive. Pe bună dreptate, conferă estetică plăcută şi organizare eficientă în bucătărie.

Advertisements
  

Forme de copt

Când spui forme de copt te gândești la weekend în familie. Nu trebuie să fii cea mai îndemânatică gospodină pentru a prepara bananele brioşe, un chec sau o pâinică de casă. Pentru acestea ai nevoie de forme. Pe de altă parte dacă te numeri printre pasionatele de gastronomie, cu siguranța îţi doreşti o colecţie interesantă, exhaustiva de forme de copt, de diferit e dimensiuni, texturi, înălțimi, pentru diferite preparate. 

Advertisements

Suporturi pentru vin 

Achiziționarea unui suport pentru vinuri este o idee inspirată. Fie că selectezi un tip cu montaj pe perete, fie că alegi un suport cu grilă pentru pahare care poate fi montat pe postament şi garanția unui accesoriu charismatic. În afară de păstrarea corectă a vinurilor, te ajută să dai personalitate încăperii. 

Sursa de imagine:
Zhuk Roman / Shutterstock.com

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cum să nu ne dezinfectăm când ne întoarcem acasă după o scurtă deplasare la magazin

Redacția

Cal tras de Mercedes pe o stradă din Pașcani

Oana Cordoneanu

Sunt sporturile de iarnă bune pentru sănătatea ta?

Redacția
Încarcă...