RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Abonat la loterie: un pășcănean a câștigat peste 2,5 miliarde la Noroc Plus

Chiar dacă nu câștigă întotdeauna premiul cel mare, pasionații de loterie reușesc uneori să ridice sume frumoase cu bani puțini. Pe 12 august 2012 un pășcănean a câștigat 265.761 lei la Noroc Plus. Acesta, un client frecvent ala Agenției Loto de pe str. Eugen Stamate, a jucat 2 variante pentru a nimeri numărul câștigător – 362621 – pe un bilet ce l-a costat 7 lei.

Câștigătorul Vasile Isache are 38 de ani, are o fetiță de 9 ani și este divorțat. El lucrează ca asistent medical în secția de Chirugie a Spitalului Municipal și este pasionat de istoria Radio-Televiziunii Române. Blogul său, http://tvarheolog.wordpress.com, conține o arhivă impresionantă de fotocopii după programe radio-tv și câteva publicații de profil din anii 1950 și până în 2000.

Vasile Isache joacă săptămânal, la fiecare tragere, și joia și duminica, și câștigă destul de des sumele de care are nevoie. „Anul trecut avea nevoie de bani pentru facultate. A spus «Am nevoie de 16 milioane, doamnă!». Și 16 milioane a scos! E un norocos”, a spus Valentina Poroșniuc, de la agenția unde joacă acesta. Norocos sau doar perseverent, Vasile Isache e cu siguranță un om fericit. Sau va fi, când își va ridica premiul.

  

Agenția de pe Eugen Stamate e norocoasă. De 14 ani, de când lucrează aici, Valentina Poroșniuc a dat foarte multe premii. Acum câțiva ani s-a câștigat un Matiz la loz în plic, în august 2010, un pășcănean a câștigat 24.000 de lei, iar în decembrie 2009 cel mai mare premiu de până acum, 300.000 lei la Loto 6/49. Ce secrete poate împărtăși celor care-și doresc un câștig rapid? „Ei știu că numai dacă joacă pot câștiga”, râde doamna Valentina.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Accident cumplit în Păcurari. Patru muncitori de la Citadin au fost omorâți de o femeie băută

Redacția

Un adolescent de 14 ani, din Suceava, s-a spânzurat cu părinţii în casă. Frăţiorul de 10 ani l-a găsit

Redacția

Furt de lemne dintr-o pădure particulară, la Vânători. Trei bărbați sunt cercetați de Poliție

Oana Cordoneanu
Încarcă...