NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

A spart şi furat de trei ori acelaşi bar. Cum a schimbat barul, cum a fost prins

Cât timp a rămas fidel aceluiaşi bar, pe care l-a spart în mai multe rânduri, un hoţ a reuşit să scape neprins. I s-a înfundat abia când a schimbat ţinta, atacând alt bar. În primul găsea din ce în ce mai puţini bani. S.B. a dat prima spargere în noaptea de 25/26 aprilie. Cu faţa acoperită cu o cagulă, a forţat geamul unui bar din Târgu Frumos, de unde sustras 2.420 de lei. 

În noaptea de 11/12 iunie, şi-a acoperit faţa cu un tricou negru şi a atacat iar. A înlăturat gratiile geamului şi a intrat din nou în bar. De această dată, a ieşit cu 517 lei. După încă două săptămâni, tot noaptea, cu faţa acoperită de acelaşi tricou, a înlăturat iar gratiile şi a intrat pe acelaşi geam în bar. A ieşit cu 400 de lei, bani care s-au terminat repede.

Ca urmare, în noaptea de 7/8 iulie, a forţat cu ranga uşa glisantă a unui alt bar. De acolo a ieşit cu 810 lei, mai multe sticle de băutură, o pereche de căşti de telefon şi cheia unui autoturism. S.B. urmează să împlinească 18 ani abia în decembrie, aşa că a fost judecat ca minor. Infractorii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani nu pot fi condamnaţi cu privarea de libertate decât dacă legea prevede pentru fapta lor o pedeapsă de minimum 7 ani de închisoare. Or, furtul calificat este pedepsit de Codul Penal cu maximum 5 ani de închisoare.

Advertisements

Ca urmare, S.B. a fost condamnat la internarea într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an şi 6 luni. Sentinţa Judecătoriei Paşcani a fost atacată de S.B., Curtea de Apel urmând să analizeze cazul peste o lună.

Advertisements
  

ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Furnizarea apei va fi întreruptă la Târgu Frumos

Redacția

Festivalul sporturilor weekendul acesta, la Târgu Frumos

Iulia Huțanu

Consilierii locali din Târgu Frumos, convocaţi săptămâna viitoare în şedinţă ordinară (Doc)

Ema Roman
Încarcă...