NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

A început dezinfecția scărilor de bloc! Acțiunea durează 3 zile!

Astăzi a fost demarată la nivelul scărilor de bloc din Pașcani acțiunea de dezinfecție a spațiilor comune, din condominii. Începută cu 5 zile întârziere față de termenul prevăzut în Ordonanța Militară nr.6, acțiunea de dezinfecție se va desfășura pe parcursul a trei zile.

Conform informațiilor oferite de Primăria Municipiului Pașcani, în fiecare zi se vor dezinfecta spațiile comune din circa 140 scări de bloc, astăzi fiind programate blocurile din zona Vale.

„Așa cum am anunțat zilele trecute, de astăzi a început acțiunea de dezinfecție, în zona vale a Municipiului urmând ca aceasta să se desfășoare în toate blocurile de locuințe situate pe raza Unității Administrativ – Teritoriale. Reprezentanții Asociațiilor de Proprietari sau responsabilii de scară sunt rugați să permită accesul în toate spațiile aflate în proprietatea comună (boxe, uscătoare, lifturi, subsoluri, etc)”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani, Cristian Menegon.

Potrivit aceleași surse, substanța folosită este avizată de Comisia Națională pentru Produse Biocide, iar locatarilor li se recomandă să nu se deplaseze pe scară blocului înainte de a trece 50 de minute de la momentul efectuării dezinfecției.

„Substanța utilizată, VIRKON RELY+ON, este avizată de Comisia Națională pentru Produse Biocide (Aviz nr.4277BIO/02/12.24). Așa cum este anuntat și la fiecare scară de bloc, se impune, ca după efectuarea operațiunilor, timp de 50 min, sa fie interzisă deplasarea locatarilor pe casa scării”, a atenționat Cristian Menegon.

În Pașcani există 416 scări de bloc, iar acțiunea de dezinfecție ar trebui repetată conform Ordonanței Militare nr.6.

loading...
Advertisements

Related posts

Vezi cine sunt candidații pentru posturile de directori ai RAGCL, EcoSalubritate, PSA și Casa de Cultură!

Răzvan Grecu

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe 4 străzi din Tg. Frumos

Redacția

ApaVital e în război cu o companie cu venituri de un miliard de dolari pe an

Redacția
Încarcă...