RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

A fost semnat contractul european privind extinderea Ambulatoriului de la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani!

Astăzi a fost semnat contractul privind Extindere și dotare Ambulatoriu Integrat de Specialitate din cadrul Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani, Axa Prioritară nr.8, Prioritatea de investiție – Dezvoltarea infrastructurii de sănătate și sociale.

Valoarea proiectului este de 10 milioane de lei, dintre care 7,3 milioane vor fi alocați pentru achiziția de aparatură medicală, iar 1,8 milioane pentru extinderea clădirii.

Anunțul a fost făcut de primarul Dumitru Pantazi printr-o postare pe Facebook.

Am semnat astăzi contractul privind Extindere și dotare Ambulatoriu Integrat de Specialitate din cadrul Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani, Axa Prioritară nr.8, Prioritatea de investiție – Dezvoltarea infrastructurii de sănătate și sociale.Spitalul Municipal de Urgență Pașcani beneficiază de o investiție din fonduri europene de peste 10 milioane de euro. Banii vor fi folosiți pentru extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate.Din valoarea estimată a investiției, aproape 7.3 milioane de lei sunt pentru dotarea cu aparatură medicală de ultimă generație, iar peste 1.8 milioande de lei pentru extinderea clădirii”, se arată în postarea primarului Dumitru Pantazi.

  

Administrația locală trebuie să asigure 2% din investiţie, restul banilor urmând să fie obţinuţi din fonduri europene.

Related posts

De ce ne amorțesc brațele și picioarele?

Redacția

Infecțiile nosocomiale vor fi raportate diferit, într-un registru electronic

Redacția

În cazul unui atac de cord ai 10 secunde să reacționezi!

Redacția
Încarcă...