NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

A fost identificată femeia găsită moartă pe un câmp din Iași

Femeia care a fost găsită moartă pe un câmp din Iași a fost identificată în cursul zilei de astăzi. Victima locuia în Iași și este mătușa lui Narcis Sân, unul dintre suspecții crimei. La acest moment, Parchetul de pe lânga Tribunalul Iasi lucreaza la propunerea de arestare pe numele lui Sân. Al doilea suspect se afla la Institutul Socola, unde va fi expertizat.

Totul a început vineri la orele 11, când Poliţia Iaşi a fost anunţată de un trecător că a descoperit cadavrul unei femei, pe un câmp din zona Dallas. Mai multe echipe de poliţişti au mers la faţa locului, un câine de urmă fiind de asemenea folosit în speranţa că urmele vor duce rapid la posibilul asasin. Victima, ce nu pare a fi un aşa-numit „om al străzii“, a fost descoperită dezbrăcată de la brâu în jos, şi cu mai multe vânătăi pe corp, aceste date preliminarii conturând posibilitatea unei agresiuni sexuale, urmată de crimă. În apropiere de trupul femeii, despre care surse judiciare au precizat că ar putea avea între 40 şi 50 de ani, şi că nu ar fi om al străzii, a fost găsită o geacă şi o pereche de pantaloni, despre care se crede că i-au aparţinut. Ancheta a fost preluată încă de vineri de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, care a deschis un dosar „in rem“ pentru infracţiunea de omor. Până ieri, la mai bine de 48 de la descoperirea victimei, procurorii şi ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au audiat zeci de persoane în tentativa de a afla cine este misterioasa victimă. Procurorii au primit rezultatele de la Institutul de Medicină Legală, care au atestat că moartea femeii a fost una violentă, cauzată de o hemoragie. Urme genetice prelevate de pe trupul femeii au fost trimise în weekend pentru expertize de specialitate.

Aseară, anchetatorii au dat de urma criminalilor. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi i-au prins pe criminalii femeii găsită decedată în Dalas. Este vorba despre doi bărbaţi, unul de 30 şi unul de 48 de ani: Sîn Narcis, recidivist, şi Spiridon Laurenţiu

Cei doi s-au întâlnit cu femeia într-un bar din apropierea cartierului Dalas. Acolo au consumat băuturi alcoolice şi după ce s-au îmbătat cei trei au plecat împreună spre şeş Bahlui. Acolo bărbaţii i-au propus femeie să întreţină relaţii sexuale cu ei, dar au fost refuzaţi motiv pentru care bărbaţii au lovit-o de mai multe ori. Medicii legişti au concluzionat că moartea a fost cauzată de o lovitură aplicată în zona capului. Pentru a rezolva cazul, 50 de poliţişti au audiat circa 200 de persoane. Nu s-au găsit imagini cu cei doi şi din acest motiv ancheta s-a desfăşurat cu dificultate. Ancheta a fost coordonată de la secţia din Dacia. 

  

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Cum va fi vremea în această săptămână la Iași

Redacția

Ce are Prefectura cu impostura: 30% spor la leafă pentru toată lumea

Redacția

Florin Salam, fitilul care a aprins BOMBA intre cele mai periculoase clanuri mafiote din Iasi! Politistii nu mai inchid ochii noaptea! Ar putea incepe un razboi de strada mai ceva ca in Craiova! VIDEO

Redacția
Încarcă...