NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

A decedat unul dintre șoferii implicați în accidentul devastator, de la Ruginoasa

Accidentul care a avut loc pe data de 15 octombrie, pe raza comunei Ruginoasa, nu s-a soldat doar cu pagube materiale, din păcate unul dintre șoferi a decedat. Florentin Luca în vârstă de 55 de ani, din suburbia Blăgești, a pierdut lupta cu viața. În urma accidentului, bărbatul era în stare gravă, a fost transportat la un spital din Iași, unde a fost ținut în viață de aparate, iar ieri a decedat.

Reamintim că pe data de 15 octombrie, pe raza comunei Ruginoasa a avut loc un accident rutier devastator, bucăți din cabinele celor două autocamioane implicate, s-au împrăștiat peste tot, pe șosea și în curțile oamenilor. Din primele cercetări efectuate de oamenii legii, un bărbat în vârstă de 36 de ani din Ruginoasa, se deplasa la volanul unui autocamion dinspre Pașcani, spre Târgu Frumos și a intrat în coliziune cu un alt autotren condus de șoferul în vârstă de 55 de ani, care a decedat în cursul zilei de ieri. În urma impactului, ambii bărbați au fost răniți, însă cel de 55 de ani a fost în stare gravă.

Conform IPJ Iași, cauza exactă a producerii accidentului se stabilește în urma cercetărilor din dosarul penal, care sunt mai complexe.  

  
Advertisements

Related posts

Filmul evenimentelor atacului de la Londra

Redacția

Cine este italianul care a murit în accidentul de tren de la Budăi

Redacția

Bicicletă furată, găsită de poliţiştii de la TF. A fost înapoiată proprietarului

Irina Gherasim
Încarcă...