RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Femeile decedate în condiții suspecte la Stolniceni Prăjescu și Pașcani au fost ucise. Autorii au fost reținuți ieri noapte de procurori

Cele două cazuri de morți suspecte înregistrate pe raza de competență a Poliției Pașcani sunt de fapt crime comise de apropiații victimelor. Ieri seară procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași i-au reținut pe suspecți. Necropsia realizată de medicii legiști au scos la iveală faptul că victimele au decedat în urma unor leziuni.

În primarul caz vorbim de Cornelia Hogaș, de 66 ani, din Stolniceni Prăjescu. Ea nu mai fusese văzută din joia Paștelui. Ieri a fost găsită fără suflare într-o anexă a casei. Fiul acesteia, Mihai Hogaș de 37 de ani, a devenit principalul suspect. După ce a fost anchetat de procurori acesta și-a recunoscut fapta. El și-a ucis mama pentru a-i lua banii.

De partea cealaltă Viorica Pascariu de 56 de ani, care locuia într-un bloc de nefamiliști de pe strada Vatra împreună cu concubinul său, avea mai multe leziuni interne. Se bănuiește că după ce a consumat bere și spirt sanitar împreună cu cel cu care conviețuia, a avut loc un scandal, în timpul căruia bărbatul ar fi agresat-o.

  

Ambii vor fi prezentați în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.    

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

CIRCULA CU NUMERELE DE ÎNMATRICULARE PROVIZORII EXPIRATE

Ema Roman

Un tânăr s-a înfipt cu mașina într-un echipaj de poliție și s-a luat la bătaie cu un agent

Redacția

Târgu Frumos: Produse de origine animală transportate necorespunzător

Teona Gherasim
Încarcă...