NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

8 cazuri de coronavirus confirmate la Poliția Pașcani. Măsurile luate

Focar de COVID-19 la Poliția Municipiului Pașcani. 8 angajați au fost confirmați până acum cu coronavirus. Aceștia activează în diferite secții, inclusiv Poliția Rurală. Persoanele care au intrat în contact direct cu cei 8 polițiști, se află în izolare. Direcția de Sănătate Publică Iași a demarat o anchetă epidemiologică, iar toate spațiile au fost dezinfectate.

În aceeași clădire cu Poliția Pașcani se află și Poliția Locală. Astăzi, unul dintre angajați, contact direct cu unul dintre polițiștii confirmați cu coronavirus, a fost trimis acasă, în izolare. Acesta nu prezintă simptome specifice, starea lui de sănătate este bună. Despre această situație a fost înștiințată Primăria Pașcani și Direcția de Sănătate Publică Iași. Agentul de la Poliția Locală a făcut echipă mixtă cu unul dintre polițiștii confirmați cu coronavirus.

La Poliția Locală se efectuează dezinfecția zilnică a spațiilor, se ia temperatura angajaților atât la intrarea în tură, cât și la ieșire.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate în județul  Iaşi un număr de 133 de noi cazuri de coronavirus, pe locul II în ţară după Bucureşti.

  

Advertisements

Related posts

Pășcănean în stare gravă, cu probleme cardiace, transportat cu elicopterul SMURD la Institutul de Boli Cardiovasculare

Oana Cordoneanu

OMS: Un vaccin anti-COVID ar putea fi distribuit la jumătatea anului 2021

Redacția

Din nou probleme cu sângele: nu sunt nici jumătate din numărul necesar de donatori

Redacția
Încarcă...