RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

50 de ani de rugby la Pașcani! Autoritățile locale pregătesc evenimentul

Duminică, 15 august, este programat evenimentul prin care sunt marcați 50 de ani de rugby la Pașcani. Foști și actuali jucători ai clubului, autoritățile locale și întreaga comunitate sunt așteptați la acest eveniment.

Duminică, 15 august, începând cu orele 10.00, iubitorii sportului cu balonul oval sunt așteptați pe stadionul de rugby, din vecinătatea pieței și Colegiului CF ”Unirea”. Se anunță un eveniment deosebit.

Sper ca cei cu care am ținut legătura în această perioadă, să fie aproape de noi. Îmi doresc ca spiritul rugbystic să nu moară la Pașcani”, a precizat Neculai Tarcan, profesor și antrenor de rugby. 

Primăria Pașcani și Consiliul Local s-au implicat în organizarea accestui eveniment, prin care se marchează 50 de ani de activitate sportivă.

  

“Sperăm să țină vremea cu noi. Administrația locală respectă și apreciază efortul acestor mari jucători”, a subliniat Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

Terenul de rugby din zona vale a trecut printr-o serie de lucrări de investiții, în ultimul an. A fost refăcut gardul ce îl împrejmuiește, banii fiind alocați din bugetul local, ca urmare a unui amendament al consilierului PMP Sorin Olariu. Lucrarea a fost efectuată de societatea lui Leonard Ursu, împreună cu firma Fab Casa Nouă, ce aparține fiului unui funcționar public.   

Related posts

CFR Cluj, umilită istoric de Steaua Roșie Belgrad în preliminariile Europa League. Șumudică și elevii săi, făcuți praf în Serbia

Redacția

România a fost învinsă în Muntenegru. „Tricolorii”, joc foarte slab la primul meci oficial sub comanda lui Edi Iordănescu

Redacția

Un antrenor german de la JO 2020 a fost sancționat pentru comentarii rasiste: „Prinde cămilele, prinde cămilele alea, haide!”

Redacția
Încarcă...