NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

5 terenuri de sport pe lista de investiții din acest an! 1.852.000 de lei costul total (DOC)

Pașcaniul va avea în următorii doi ani, cinci terenuri de sport. Două dintre aceste vor fi amenajate în oraș, iar trei în suburbii. Locațiile alese sunt în zona deal, între Liceul „Nicolae Iorga” și sala de sport a Colegiului „Mihai Sadoveanu”, în zona vale, pe strada Izvoarelor nr. 14 și în cartierele Lunca, Gâștești și Blăgești.

Valoarea totală a proiectului este de 1.852.000, iar banii necesari investiției vor fi alocați atât în acest an, cât și în 2022. Conform proiectului de buget, pentru acest an vor fi alocați 650.000 de lei, iar restul sumei va fi finanțată anul viitor.

Intenția nu este una nouă, vechea administrație condusă de Dumitru Pantazi și Gabriela Nedelcu a încercat pe final de an, să demareze o licitație publică pentru contractarea serviciilor de proiectare și execuție, însă din lipsa banilor, cel mai probabil, procedura a fost abandonată.

Advertisements

Related posts

În plină pandemie cu Covid 19, Pantazi refuză să pună în discuția Consiliului Local proiectul PNL de achiziționare a unui aparat de testare pentru această boală!

Răzvan Grecu

Funcționarii publici nu vor să mai fure pentru primar: AgroComplex Lunca Pașcani a primit aviz pentru calamități doar pentru 15 din cele 198 de hectare solicitate!

Răzvan Grecu

Dumitru Pantazi nu vrea să recunoască că proiectele europene atrase, sunt doar pe hârtie. În schimb, încasează sporuri!

Marius Parteni
Încarcă...