NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt diversNațional

5 jocuri de păcănele cu payout mare în 2022

Păcănele cu Payout ridicat sunt la mare căutare, pentru faptul că cea mai mare parte a mizelor plasate de jucători merge direct în fondul de premiere. Dacă vrei să afli care este RTP-ul unui slot, te poți adresa chiar reprezentanților cazinoului. Există secțiuni speciale precum Maxbet contact, unde găsești căile de comunicare.

În fiecare an, lista sloturilor cu rată de câștig peste medie se completează cu noi titluri. Unele jocuri mai vechi rezistă în topul popularității, un top în care își fac loc și păcănele lansate recent. În cele ce urmează, îți prezentăm cinci jocuri cu Payout mare care sunt printre preferatelor românilor în 2022.

JACKPOT 6000 te introduce în atmosfera cazinourilor din Las Vegas prin grafică și prin efectele audio-video. Pe ecran apare un aparat de păcănele cu luminițe care se aprind și se sting, plasat în decorul unui cazinou terestru. Mai întâi trebuie să selectezi valoarea monedei, apoi să dai click pe butonul „Învârte”, din dreapta jos a aparatului. Fiecare câștig poate fi multiplicat prin funcția „Dublare”, în care trebuie să alegi dintre „cap” și „pajură”.

Este un joc cu 3 role x 3 rânduri și 5 linii de plată. Simbolurile sunt cele clasice: cireșe, lămâi, struguri, clopoței și steluțe, plus Joker-ul care are rol de Wild în jocul standard. Steluțele plătesc cel mai bine: trei pictograme pe o linie aduc un câștig de 100 X miza.

Advertisements
  

JACKPOT GIANT pune la bătaie frecvent poturi care trec de un milion de lei. S-a ajuns chiar 14,4 milioane de lei. Funcția este declanșată de 5 simboluri Wild oprite pe linia 1, având selectat numărul maxim de linii de plată. Dar nu e obligatoriu să prinzi premiul cel mare pentru a beneficia de un câștig frumos. Există și alte funcții cu premii atractive, care ies precum lava din vulcanii preistorici.

Numele slotului este inspirat de personajul principal, un uriaș din epoca de piatră, care se cutreieră munții și pădurile în căutarea aurului și pietrelor prețioase. Simbolurile comune ale păcănelelor (A, J, Q, K, 10) sunt sculptate în piatră.

JACK HAMMER 2 vine cu o continuare foarte interesantă a jocului lansat în 2011, cu simboluri inspirate din benzile desenate clasice și funcții speciale care pot aduce câștiguri însemnate, precum Sticky Win, Random Wild și Free Spins. Atmosfera din filmele vechi de acțiune este re-creată de simbolurile care se opresc pe role: bătăușul, Don Crabby, Pearl, Jack Hammer, microfonul, cutia mitralierei, butoaiele, barca și casa.

Subtitlul jocul este „Fishy business”, acțiunea desfășurându-se pe apă. Simbolurile implicate într-o combinație câștigătoare rămân pe ecran pentru un Respin. Dacă și noua rotire este câștigătoare, atunci primești încă o învârtire suplimentară. Seria rotirilor suplimentare se oprește atunci când nu se mai adaugă niciun simbol câștigător.

BLOOD SUCKERS este un joc potrivit pentru noaptea de Halloween, cu vampiri înspăimântători, care ies de peste tot. Simbolul Wild este o pictogramă animată cu dinți care mușcă un gât și din care se preling picături de sânge. De pe role nu lipsește nici Contele Dracula, care speră să nu se nimerească lângă usturoi.

Există și un simbol Bonus, reprezentat de țepușa de lemn și ciocanul, cu care, potrivit legendei, sunt distruși vampirii. Simbol Scatter este mireasa terifiată, cu mâinile pătate de sânge. Trei astfel de pictograme declanșează 10 rotiri gratuite cu factor de multiplicare 4. Dacă se opresc 5 pe ecran, factorul de multiplicare pentru fiecare câștig este 100!

Advertisements

MEGA JOKER aduce în plin plan simbolul Scatter (steluța aurie), care plătește de 400 de ori miza dacă se oprește în cinci exemplare pe ecran. În rest, este un slot cu fructe (căpșuni, pere, pepeni, struguri, portocale, prune, lămâi cireșe) și șeptari, în care clovnul joacă rol de simbol Wild. Spre deosebire de jocurile „ca la aparate”, se remarcă prin numărul mare de linii de plată: 40. În acest moment, Mega Joker este slotul cu cel mai mare Payout produs de Novomatic.

Dezavantajul este reprezentat de miza minimă, de 1,60 RON. Dacă ai un buget mic la dispoziție, e posibil ca bankroll-ul să se epuizeze rapid. Pe de altă parte, dacă prinzi câteva învârtiri norocoase, câștigul este proporțional cu miza, adică mare.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Zilierii nu vor pierde dreptul la ajutor social. Plata pe oră nu poate fi mai mică de 4,74 lei

Redacția

Aproape 40 de ţări se reunesc, marţi, în Germania pentru a întări apărarea Ucrainei

Redacția

Clotilde acuză PNL şi PSD că au boicotat şedinţa privind rezilierea contractului cu Romprest. Consilierii PNL spun că primarul nu are nevoie de împuternicire

Redacția
Încarcă...