RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

5 cărți cu povești magice pentru acest Crăciun!

Fiind acea perioada magica din an, Craciunul ne aduce bucurii tuturor, indiferent de varsta! Odata cu decorarea bradului si atarnarea ghirlandelor de beteala, cei mici devin din ce in ce mai nerabdatori sa se bucure de venirea Mosului. Si ce alta metoda mai buna cunosti pentru a petrece timp alaturi de ei, decat o colectie de carti dedicata copiilor?

Ilustratiile superbe, precum si povestile fascinante le vor starni imaginatia. In plus, indiferent de ce carti alegi Craciunul acesta, te vei putea bucura de ele si in anii viitori. Asadar, iata 5 carti magice pentru copii de la libraria online Bookzone!

La ce viseaza oamenii de zapada, Andreea Demirgian, Anda Ansheen – Cartea, publicata bilingv (romana-engleza), ne spunea povestea unui om de zapada facut de doi copii care locuiau la marginea unei paduri. Acesta ii urmareste pe copii cum se bucura de bradutul de Craciun si isi doreste si el un bradut impodobit sub care sa-i puna Mos Craciun cadouri.

Cu ajutorul unui inger de zapada si al animalelor din padure, omul de zapada reuseste sa-si vada visul cu ochii si primeste cel mai frumos dar de la Mos Craciun: darul prieteniei. La finalul acestei carti vei gasi si doua pagini simpatice de colorat, ideale pentru cei mai activi prichindei! – 25.6 Lei

  

Fram in lumea fructelor si a legumelor, Iulia Burtea – Fram si prietenii lui nu stau locului nici o clipa! Au intrat in lumea fructelor si a legumelor si sunt fermecati de ea. Mere, struguri sau banane, ardei, vinete sau castraveti, precum si multe, multe altele sunt ingredientele pentru o bunatate de salata de fructe si o nemaipomenita mancare de legume. Hai si tu alaturi de ei sa descoperi magia acestei lumi colorate si sanatoase!

Iulia Burtea este autoarea mai multor texte dedicate copiilor si publicului feminin, iar poeziile din seria Fram Educational marcheaza debutul ei in volum. Pe coperta primei carti de aventuri citite scria Colt Alb, de Jack London. De indata ce s-a dovedit a fi de fapt cartea lui Cezar Petrescu despre Fram, prinsa accidental intre alte coperte, s-a imprietenit pe viata cu puiul alb pe care destinul i l-a adus in maini.

Vrajitorul din Oz, L. Frank – Luata pe sus de o tornada, impreuna cu Toto, catelusul ei, si casuta lor din Kansas, Dorothy ajunge pe taramul fantastic al lui Oz.

Acest tinut este populat cu maimute zburatoare, paduri fermecate, casute din portelan si o vrajitoare care ii pune la numeroase incercari pe Dorothy si pe noii ei tovarasi de drum: Sperie-Ciori, Omul de Tinichea si Leul cel fricos. Insa calatorii sunt foarte hotarati: vor sa ajunga la Cetatea de Smarald si sa-i ceara ajutorul Marele Vrajitor.

Va putea acesta sa le indeplineasca dorintele? Se va intoarce Dorothy in Kansas? O poveste fermecatoare, din colectia de carti nemuritoare pentru copii, care beneficiaza de o reducere de 20% la Bookzone!

Pinocchio, Carlo Collodi – “Numai baietii cuminti au sansa sa devina baieti adevarati”, avertizeaza greierasul cel intelept. Insa, oricat ar incerca, Pinocchio nu se poate tine departe de necazuri. Vanatorii de comori, prietenii necinstiti si balciurile, toate il indeparteaza de bietul, singuraticul sau tata.

Sa fie Pinocchio condamnat sa ramana pentru totdeauna o papusa de lemn? Comand-o de la Bookzone si afla deznodamantul acestei carti care ii va tine pe cei mici cu sufletul la gura!

Bucatareasa zanelor, Shirley Barber – Iepuroaica Martha infrunta greutati cand trei sobolani malefici ii fura proviziile. Curajoasa, aceasta porneste prin zapada in cautarea unei solutii pentru problemele ei. Dupa o intalnire infricosatoare cu o vulple, Martha ajunge la casa de oaspeti a domnului Pitic, iar din acel moment incepe o noua viata.

Seria Martha B. Rabbit este o colectie clasica de povesti pentru copii scrisa de celebra autoare si ilustratoare Shirley Barber.

sursa www.ziarulevenimentul.ro

Related posts

Răscoala de la Flămânzi sau răscoala țărănească

Redacția

Cursuri de formare prin teatru pentru copii într-un spațiul de joacă din municipiu

Teona Gherasim

Vernisaj de pictură la Casa de Cultură, terminat cu un recital de muzică folk

Răzvan Grecu
Încarcă...