RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Magazin

4 momente in care o butelie cu heliu este solutia salvatoare

Nu-i asa ca nu te-ai gandit niciodata ca o butelie cu heliu pe care sa o ai mereu in casa iti poate fi de mare folos uneori? Iti prezentam patru motive pentru care ar trebui sa ai mereu oastfel de butelie pe care sa o utilizezi atunci cand este necesar. Vestea buna este ca aceste butelii nu au un pret mare si nici nu sunt greu de depozitat. O butelie asa cum este https://23h.ro/produs/butelie-heliu-pentru-umflat-baloane/ reprezinta o solutie optima atat in ceea ce priveste cantitatea de heliu, cat si ca pret.

  1. O butelie cu heliu pentru o petrecere surpriza

Sunt cu siguranta momente in care vei dori sa faci ceva special si o petrecere surpriza se va dovedi cea mai buna idee. Stii ca la pranz vin copiii de la scoala si vrei sa ii surprinzi? Poti gasi baloane oriunde, prajiturile sunt la cofetaria de langa casa, dar ce faci cu baloanele daca nu ai o butelie cu heliu?Stim cu totii ca baloanele care nu plutesc nu sunt la fel de interesante, deci daca ai deja o astfel de butelie, trebuie doar sa o utilizezi, fara sa fii nevoit sa cauti in tot orasul o solutie.

  1. O surpriza pentru partenera ta

Baloanele nu sunt doar pentru copii. Adultii se bucura la fel de mult de ele pentru ca le aduc aminte de copilarie si de momente fericite. Daca este ziua partenerei tale si vrei sa ii faci o surpriza, leaga si un balon plutitor in buchetul de flori sau ii poti oferi un intreg buchet de baloane colorate. Cu siguranta nu se asteapta la o astfel de surpriza si va fi foarte incantata.

  1. Provizii de baloane pentru petrecerea copilului tau

Atunci cand organizezi petrecerea copilului la un loc de joaca, ai deja un anumit numar de baloane inclus, insa stim cu totii ca atunci cand copiii se joaca cu baloanele acestea se sparg si in final vor ramane doar cateva. Poti veni deja pregatit cu provizii de baloane astfel incat locul de joaca sa fie mereu vesel si colorat. Cumpara baloane in diverse culori si ia cu tine o butelie de heliu. Ori de cate ori este necesar, poti sa mai introduci cateva baloane in decor. In felul acesta vei scapa si mai ieftin, pentru ca de obicei preturile de la locul de joaca sunt mai mari.

  
  1. Un cadou surpriza ca in filme

O persoana importanta pentru tine sarbatoreste un eveniment important si te-a invitat? Este momentul sa ii faci o surpriza ca in filme. Prezinta-te la usa cu un buchet mare de baloane alaturi de prajitura preferata si ti-ai facut cu siguranta cea mai buna intrare. Pentru asta ai nevoie de o butelie cu heliu astfel incat baloanele sa se ridice singure. O astfel de surpriza este inedita pentru ca nimeni nu se asteapta ca un adult sa aduca altor adulti baloane, insa cu siguranta vei fi cel care aduce atmosfera festiva la cote maxime, pentru ca toti, indiferent de varsta, iubim baloanele.

Related posts

Studiu în Marea Britanie – Medicamentele pentru disfuncție erectilă precum Viagra ar putea reduce riscul bărbaților de a suferi de Alzheimer

Redacția

Flash interviu Zilele Municipiului Pașcani 2022: Angelica Flutur (VIDEO)

Redacția

Cum se va schimba clima din România în următoarele decenii

Redacția
Încarcă...