NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

370 de copii din municipiu nu au acces la orele online ! Campanie de strângere de fonduri inițiată de USR Pașcani

”Ajută un copil din Pașcani să participe la orele online!”,  acesta este sloganul campaniei inițiată de USR, organizația locală. 370 de elevi din municipiu nu pot învăța online, alături de colegii lor, din cauza lipsei tehnologiei necesare. În acest sens, organizația locală USR a inițiat o campanie pentru a strânge, din donații, device-uri care pot conta foarte mult pentru elevii fără posibilități.

”Ai un calculator pe care nu îl mai folosești ? Donează-l unui copil din Pașcani!Ai un telefon vechi ce nu îți mai trebuie ?Donează-l unui copil din Pașcani!370 de copii din Pașcani au nevoie de un calculator/ o tabletă/ un telefon pentru a participa la ore. Acum e momentul să ajuți !Voluntarii USR Pașcani vor prelua dispozitivele de la dumneavoastră, le vom repara/ reinstala la sediul USR și le vom dona copiilor ce au nevoie de ele.Sună la 0730 006 322 și fă un copil din Pașcani fericit !”, este mesajul organizației locale USR.

Se estimează că în țară ar fi peste 250.000 de elevi și mii de profesori care nu au calculatoare, laptopuri, tablete sau telefoane smart, însă numărul exact nu se cunoaște întrucât nu există o statistică oficială centralizatoare.Toți acești elevi au fost scoși din procesul educațional odată cu suspendarea cursurilor în data de 11 martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Advertisements

Related posts

Primăria din Ruginoasa şi-a achiziţionat maşină de Pompieri

Marius Parteni

Vă amintiţi de sirena lui Ursuleanu? Cine a fost omul care a reconstruit uzina din Paşcani!

Ema Roman

Incendiu la o locuinţă din Hălăuceşti

Oana Cordoneanu
Încarcă...