RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

300 de lei amendă pentru că a dat foc la resturi vegetale și a înjurat agenții de poliție

Un pășcănean s-a supărat rău când i s-a adus la cunoștință faptul că focul pe care îl făcuse pe domeniul public din resturile vegetale aflate în curtea sa, trebuie stins.

Este vorba despre Constantin Zmău de pe strada Vasile Lupu din Pașcani,iar din cauza fumului care făcuse atmosfera irespirabilă, vecinii au chemat Poliția Locală. Când agenții i-au solicitat să stingă focul, omul a început să îi înjure și să îi amenințe cu acte de violență. Pentru faptele sale, Constantin Zmău a fost amendat cu 200 lei pentru perturbarea ordinii și liniștii publice și cu 100 de lei conform Hotărârii de Consiliu Local 30/2002 privind arderea resturilor menajere.
Un vecin a fost depistat făcând aceeași faptă. Est vorba despre Cristian Hașmaș care a dat foc resturilor vegetale din curtea soacrei sale de pe aceeași stradă, însă omul a înțeles că trebuie să stingă focul și s-a conformat imediat. Pentru asta s-a ales doar cu un avertisment din partea oamenilor legii.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Tânăr român, lovit mortal pe un drum din Italia. Era șofer pe o platformă de tractări auto și oprise ca să ajute un motociclist

Redacția

Nu-ți transforma mașina în victima preferată a hoților!

Redacția

SRI: În România, nivelul de alertă teroristă rămâne albastru precaut

Redacția
Încarcă...