NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

30 de pășcăneni la audiențele de la Primărie. Probleme de fond funciar și sociale, printre solicitări

Pășcănenii au venit și astăzi în număr mare la audiențele ținute de șefii administrației locale. 30 de persoane au discutat cu viceprimarul Gabriela Nedelcu, alături de reprezentanții serviciilor din cadrul Primariei Municipiului Pascani. Cele mai solicitate, ca de cele mai multe ori, au fost cele de fond funciar, dar au fost și probleme sociale sau de administrație.

”Au fost 30 de cereri înscrise pentru audiențe. Solicitări diverse, de la fond funciar până la probleme sociale. Au venit cetățeni care au restanțe la bugetul local. Există o hotărâre a Consiliului Local în vigoare, prin care cetățenii care înregistrează datorii la bugetul local, în momentul în care le plătesc, beneficiază de scutirea tuturor accesoriilor, dobânzi și penalități. Sunt rugați să se adreseze Serviciului Impozite și Taxe Locale. Au fost și probleme legate de fondul funciar. O persoană foarte revoltată, care a fost la Comisia Județeană de Fond Funciar acuză că lucrează foarte greu. Are cereri depuse de foarte mult timp, respinse de multe ori, fără motive. Au fost solicitări și  pentru rezolvarea problemelor sociale. Vor fi distribuite pachete cu alimente de la U.E, nu doar beneficiarilor, ci și altor persoane care nu sunt pe listele făcute de Asistența Socială. Se vor face anchete, apoi dacă este nevoie vor fi distribuite”, a declarat viceprimarul municipiului Pașcani, Gabriela Nedelcu.

Menţionăm faptul că în fiecare săptămână, zeci de persoane din municipiu și suburbii, vin la audienţe tocmai pentru acest gen de probleme. Pe lângă chestiunile de fond funciar, oamenii vor să semnaleze autorităţilor locale, situaţiile cu care se confruntă în cartierele sau suburbia unde îşi au domiciliul.

Reamintim că programul de audiențe a fost reluat de  pe 9 iulie. Acestea au loc în fiecare zi de joi a săptămânii, de la ora 9.00, iar persoanele care vor să se înscrie trebuie să depună o cerere tip la Ghișeul Unic, în timpul programului de lucru. 

loading...
Advertisements

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi refuză să facă public plângerea penală formulată împotriva cetățenilor ce au semnat contra ApaVital

Răzvan Grecu

Prețul gigacaloriei blocat în comisia economică! Majoarea cu 50% a tarifului a fost blocată!

Marius Parteni

Locuri de muncă vacante în cadrul Primăriei Pașcani

Redacția
Încarcă...