NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

3.66 incidența la Pașcani! 420 de cazuri de coronavirus în județ. 1.636 locuri disponibile la vaccinare în municipiu

De la o zi la alta, crește incidența cazurilor de coronavirus la Pașcani! Dacă vineri, 1 octombrie, era 2.66, astăzi, 4 octombrie este 3.66. Conform comunicatului de presă transmis astăzi, de către DSP Iași, toate cele 6 paturi ATI din cadrul Spitalului Municipal de Urgență  Pașcani, destinate bolnavilor cu formă gravă de coronavirus, sunt ocupate.

La spitalul CF Pașcani, suport covid, unde sunt tratați pacienții cu forme medii de coronavirus, toate cele 35 de paturi sunt ocupate. Conform platformei naționale de programare pentru vaccinarea împotriva Covid-19, la Centrul de Vaccinare din Pașcani sunt disponibile în acest moment 1.636 locuri cu serul Pfizer.

Menționăm că începând cu data de 13 septembrie, Centrul de Vaccinare s-a mutat în cadrul Primăriei Pașcani, intrarea dinspre Catedrală. În ultimele 24 de ore, în județul Iași, s-au înregistrat 420 cazuri noi de infectare cu coronavirus și 13 decese.

Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit în ședință extraordinară privind incidența cumulate a cazurilor la 14 zile .Cinci comune din județ: Bivolari, Cucuteni, Probota, Rediu și Valea Lupului au o incidență de peste 7.5 la mia de locuitori.

  
Advertisements

Related posts

Spitalul CF așteaptă decizia DSP Iași cu privire la preluarea cazurilor COVID-19

Marius Parteni

Spitalul mobil de la Lețcani, în stand by

Redacția

Raed Arafat: „Noi clar ne pregătim pentru valul doi al epidemiei”

Redacția
Încarcă...