NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Electorale

27.717 persoane s-au înregistrat pentru a vota prin corespondenţă la alegerile parlamentare

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunţă că 27.717 persoane s-au înregistrat pentru a vota prin corespondenţă la alegerile parlamentare, iar termenul de înscriere expiră în 22 octombrie.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) reaminteşte cetăţenilor români cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate că au mai rămas doar trei zile pentru înregistrare ca alegători prin corespondenţă, termenul-limită fiind data de 22 octombrie 2020. Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituleţu-Buică reiterează apelul său către românii din străinătate de a opta pentru votul prin corespondenţă, ca modalitate sigură şi comodă de vot la distanţă, fără cozi, fără deplasări, fără costuri şi fără riscuri, mai ales în contextul incertitudinii legate de evoluţia pandemiei de coronavirus”, a transmis, luni, AEP.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, 27.717 persoane s-au înregistrat pentru a vota prin corespondenţă la alegerile parlamentare. Alegerile parlamentare sunt programate în 6 decembrie. 

ziarul de iasi

  
Advertisements

Related posts

Noi reguli propuse de Guvern pentru campania electorală. În timpul mitingurilor, purtarea măștii și distanțarea fizică sunt obligatorii

Redacția

Jandarmi îmbrăcați în combinezoane au dus urna mobilă la Spitalul de Boli Infecțioase Iași

Redacția

Ciudățenie electorală: 15 candidaţi cu numele Stănescu, pe listele de vot dintr-o comună din județul Suceava

Redacția
Încarcă...