RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

26 de elevi de la Colegiul „Unirea” au fost selectați la Școala de vară

În cadrul Facutății de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată, din cadrul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” Iași se va organiza pe perioada 12 – 25 iulie 2021 Școala de Vară “Student ELECTRO la TUIASI” la care vor participa 26 de elevi de la Colegiul Tehnic CF „Unirea”, din clasele a X-a și a XI-a.

„La data de 9 iulie, elevii noștri care vor participa începând de luni, 12 iulie 2021 la Școala de Vară “Student ELECTRO la TUIASI” – SELECT TUIASI de la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată, din cadrul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi”, Iași, și-au întâlnit coordonatorii: asistent de proiect, șef lucrări dr. ing. Alin Dragomir și director de proiect, prof. dr. ing. Maricel Adam. Domnii profesori le-au oferit copiilor kit-uri de cursant cuprinzând fiecare câte o tabletă, un ghiozdan, un tricou, o agendă și un pix.Cei 26 de elevi ai colegiului, din clasele a X-a și a XI-a, au fost selectați pentru a participa la activitățile școlii de vară ce se vor desfășura online, în perioada 12-25 iulie 2021, sub îndrumarea doamnelor profesor Daniela Gurzun și Crina Elefteriu.

Aceștia vor fi implicați în cursuri și ateliere de lucru în domeniile ingineriei electrice și energetice, vizite de studiu la companii de profil, acțiuni de consiliere profesională și orientare în carieră, jocuri și competiții sportive dar și în evenimente culturale.”

Related posts

Află aici numele șefelor de promoție ale Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” pentru fiecare profil

Răzvan Grecu

A inceput saptamana “Scoala Altfel”. Elevii in vacanta de Pasti din 23 aprilie

Redacția

Elevii de la Miron Costin, calificați la faza națională a Concursului de creativitate în fizică « Ștefan Procopiu »

Redacția
Încarcă...