NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

23 de sancțiuni aplicate de polițiști la Moțca

Vineri,  28 august a.c., în intervalul orar 10.00 – 12.00, polițiștii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani şi Biroului Rutier Paşcani, împreună cu reprezentanţi ai I.S.U. Iaşi au acţionat, pe raza comunei Moţca, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranţă public, prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea faptelor de comerţ ilicit.

Au fost controlate 8 unități economice şi au fost verificate 29 de autovehicule şi două atelaje hipo, fiind legitimate 44 de persoane.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.212 de lei, dintre care 14 conform O.U.G. nr. 195/2002, 7 conform Legii nr. 12/1990 şi două conform O.U.G. nr. 28/1999.

Spre exemplu, gestionarul unei întreprinderi individuale din comuna Moţca a fost sancţionat contravenţional cu amendă conform O.U.G. nr. 28/1999, deoarece a efectuat acte de comerţ, fără a elibera bonuri fiscale pentru bunurile comercializate în ziua controlului. De asemenea, s-a dispus confiscarea a 140 de lei, bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

  
Advertisements

Related posts

Medici de familie din Mogoșești-Siret vor începe vaccinarea în cabinetele proprii

Iulia Atodiresei

Ziua Națională a României sărbătoriă în comunele din zona Pașcaniului (FOTO)

Redacția

Viceprimarul din Ruginoasa a fost demis

Oana Cordoneanu
Încarcă...