NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

23 de sancțiuni aplicate de polițiști la Moțca

Vineri,  28 august a.c., în intervalul orar 10.00 – 12.00, polițiștii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani şi Biroului Rutier Paşcani, împreună cu reprezentanţi ai I.S.U. Iaşi au acţionat, pe raza comunei Moţca, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranţă public, prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea faptelor de comerţ ilicit.

Au fost controlate 8 unități economice şi au fost verificate 29 de autovehicule şi două atelaje hipo, fiind legitimate 44 de persoane.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.212 de lei, dintre care 14 conform O.U.G. nr. 195/2002, 7 conform Legii nr. 12/1990 şi două conform O.U.G. nr. 28/1999.

Spre exemplu, gestionarul unei întreprinderi individuale din comuna Moţca a fost sancţionat contravenţional cu amendă conform O.U.G. nr. 28/1999, deoarece a efectuat acte de comerţ, fără a elibera bonuri fiscale pentru bunurile comercializate în ziua controlului. De asemenea, s-a dispus confiscarea a 140 de lei, bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

Advertisements

Related posts

Clădirile fostului CAP din Moțca au ars ieri după-amiază

Răzvan Grecu

Amenzi de 3000 lei și material lemnos confiscat la Sirețel

Redacția

Finanțarea pentru reabilitarea Căminul Cultural Lunca ar fi asigurată, dar nu este cunoscută data când încep lucrările

Teona Gherasim
Încarcă...