NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

22 operațiuni în prima zi de funcționare a ghișeului Permise și Înmatriculări. Examinări auto la Pașcani!

Ghișeul secundar al Serviciului Permise și Înmatriculări, care și-a început activitatea la Pașcani din 22 septembrie 2020, își dovedește utilitatea, sunt de părere reprezentanții instituției Prefectului Județului Iași. În viitorul apropiat l-a nivelul municipiul ar putea funcționa și sediu unde se susține proba teorectică a examenului auto. 

Demersul celor care au strâns semnături pentru înființarea acestuia își găsește utilitatea. Conform informațiilor oferite de Marius Dangă, șeful Cancelariei Prefectului județului Iași, doar în prima zi au fost 22 de operațiuni.

“Un lucru îmbucurător este acela că în prima zi în Pașcani au fost multe solicitări. Asta denotă faptul că cetățenii aveau nevoie de acest serviciu, și astfel nu mai sunt nevoiți să facă un drum la Iași”, ne-a declarat Marius Dangă, șeful Cancelariei Prefectului Județului Iași.  

Ghișeu secundar al Serviciului Permise și Înmatriculări funcționează în zilele de marți și joi în sediul Poliției Pașcani.

Marius Pintilie, consilier local PNL, susține că la nivelul municipiului trebuie înființat și serviciul examinări auto.

“Se impune și un astfel de serviciu la nivelul municipiului. Vom face tot ce ne stă în putință să îl înființăm. Ar ajuta atât autoritățile, cât și cetățenii”, a precizat într-o conferință de presă Marius Pintilie.  

Advertisements

Related posts

Blue Air reîncepe timid să zboare de la Iași. A ”tăiat” Barcelona și Verona de pe listă

Redacția

“Colectează selectiv”! O nouă campanie anunțată de Primărie, în loc de pubele moderne și condiții civilizate de colectare!

Marius Parteni

Dumea nu știe legea, suprataxează pășcănenii, dar încasează leafă de 5000 lei! PSD îl protejează

Marius Parteni
Încarcă...