RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EducațieLocal

20 de cadre didactice pensionare premiate de sindicatul Învățământ ”Spiru Haret”

O nouă ediție dedicată celor care au format zeci de generații de elevi. Este vorba de cadrele didactice pensionare, membre ale Sindicatului  Învățământ ”Spiru Haret”.

O viață închinată școlii! 20 de cadre didactice pensionare, fiecare cu câte 35 de ani de carieră, au fost sărbătorite într-un cadru festiv, la Clubul Copiilor din Pașcani. Președintele Sindicatului  Învățământ ”Spiru Haret”, Mirel Pristavu a invitat pe scenă cele 20 de cadre didactice pensionare, unde au fost premiate cu diplome flori și o sumă de bani, precizând că întreaga lor carieră didactică, înseamnă 700 de ani de educație.  

Evenimentul a ajuns la a XI-a ediție, iar festivitatea de premiere a avut loc duminică, 12 noiembrie, începând cu ora 10,00, la sala de festivităţi a Clubului Copiilor Pașcani. A fost un prilej de a reuni la final de carieră în sfera educației profesori, parteneri, personalități implicate activ în desfășurarea actului educațional.

În cadrul evenimentului a avut loc un program artistic, susținut de elevii Clubului Copiilor Pașcani.

  

Manifestarea a fost organizată de sindicatul Învățământ ”Spiru Haret”, prin președintele Mirel Pristavu.

Related posts

Inspectoratele școlare județene și direcțiile de sport și de cultură vor trece în subordinea autorităților locale, de la 1 ianuarie 2025 – măsură de reducere a cheltuielilor, anunțată de Ministrul Finanțelor . În noua lege a Învățământului, inspectoratele sunt înlocuite cu direcții județene subordonate Ministerului Educației

Redacția

CNAIR: Facem apel la şoferi să conducă doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă

Redacția

Trotuarele de pe Dragoș Vodă intră în reabilitare. Primarul Pintilie a anunțat că a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor

Răzvan Grecu
Încarcă...