RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieEducație

164 cabinete școlare din județul Iași vor fi dotate cu materiale noi

Consiliul Județean Iași a demarat noi proceduri de licitație pentru a dota cabinetele școlare de mai multe specializări și săli de sport cu materiale specifice noi.

Achiziția de materiale specifice pentru cabinetele școlare (cabinete educație muzicală, săli de sport) se face în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din județul Iași.”

Îndeplinirea acestui obiectiv prespune dotarea unui număr de 164 cabinete școlare din învățământul preuniversitar/unități conexe (cabinet pe discipline, cabinet de asistență psihopedagogică, cabinete terapii specifice, săli de sport) din județul Iași, dintre care 36 cabinete școlare, 65 cabinete de asistență psihopedagogică/terapii specifice și 63 săli de sport. Valoarea totală  estimată, fără TVA, este de 2780655,12 lei.

O a doua procedură de licitație în curs de desfășurare se referă la furnizarea de materiale specifice pentru cabinetele școlare (cabinete consiliere și asistență psihopedagogică, de sprijin, logopedice și alte terapii specifice, cabinete multidisciplinare și cabinet activități extrașcolare) în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din județul Iași”.

  

Vor fi dotate 164 cabinete școlare din învățământul preuniversitar/unități conexe (cabinet pe discipline, cabinet de asistență psihopedagogică, cabinete terapii specifice) din Județul Iași, dintre care 65 cabinete de asistență psihopedagogică/terapii specifice și 36 cabinete multidisciplinare și activități extrașcolare.

Valoarea totală estimată , fără TVA, este de  2018102,68 lei.https://telem.ro/164-cabinete-scolare-din-judetul-iasi-vor-fi-dotate-cu-materiale-noi/

Related posts

Ședință ordinară de CL, în ultima zi a lunii octombrie, cu 29 de puncte pe ordinea de zi

Redacția

Primăria nu s-a prezentat la procesul în care solicita redevența datorată de ApaVital! Judecătorii au decis suspendarea litigiului până ce un alt dosar va primi o decizie definitivă!

Răzvan Grecu

Prefectul județului Iași a demis un primar din zona Pașcaniului

Oana Cordoneanu
Încarcă...