RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

15 șefi de promoție vor fi premiați de Primăria Pașcani

Festivitate de premiere dedicată șefilor de promoție din acest an, de la unitățile de învățământ din municipiu și suburbii. Evenimentul va avea loc vineri, 26 iunie, începând cu ora 11:30 în sala de spectacole, din cadrul Primăriei Municipiului Pașcani. Este vorba de 15 elevi, de la 8 unități de învățământ.

”Festivitatea de premiere a șefilor de promoție din Municipiul Pașcani va avea loc vineri, 26 iunie începând cu ora 11:30 în sala de spectacole din cadrul Primăriei Municipiului Pașcani. Ei vor primi câte o mie de lei, coroniță cu flori și o diplomă.Felicitări pentru rezultatele deosebite!Să aveți succes în tot ce vă propuneți!La eveniment sunt invitați toți cei care vor să-i felicite pe elevii de 10 din Municipiul Pașcani. Dat fiind situația actuala, facem apel la cei prezenți să respecte măsurile de interior.Amintim că elevii care vor obține media 10 la Evaluarea Națională/Bacalaureat vor fi premiați de către administrația locală”, este anunțul făcut de Primăria Pașcani.

Conform unui proiect de hotărâre inițiat de primarul Dumitru Pantazi, și elevii care au obținut media zece la Evaluare Națională vor fi recompensați de administrația locală. Andrei Anușca, de la Liceul ”Miron Costin”, este singurul zecist din acest an din municipiu, dar și șef de promoție. Premiați vor fi și elevii care vor obține media zece la Bacalaureat.

Related posts

O elevă de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” va merge într-o tabără francofonă

Teona Gherasim

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a stabilit oferta de studii și condițiile de admitere pentru anul universitar 2024-2025

Redacția

CP: „ Ziua Școlii” la Colegiul Tehnic CF Unirea

Redacția
Încarcă...