NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

15 șefi de promoție vor fi premiați de Primăria Pașcani

Festivitate de premiere dedicată șefilor de promoție din acest an, de la unitățile de învățământ din municipiu și suburbii. Evenimentul va avea loc vineri, 26 iunie, începând cu ora 11:30 în sala de spectacole, din cadrul Primăriei Municipiului Pașcani. Este vorba de 15 elevi, de la 8 unități de învățământ.

”Festivitatea de premiere a șefilor de promoție din Municipiul Pașcani va avea loc vineri, 26 iunie începând cu ora 11:30 în sala de spectacole din cadrul Primăriei Municipiului Pașcani. Ei vor primi câte o mie de lei, coroniță cu flori și o diplomă.Felicitări pentru rezultatele deosebite!Să aveți succes în tot ce vă propuneți!La eveniment sunt invitați toți cei care vor să-i felicite pe elevii de 10 din Municipiul Pașcani. Dat fiind situația actuala, facem apel la cei prezenți să respecte măsurile de interior.Amintim că elevii care vor obține media 10 la Evaluarea Națională/Bacalaureat vor fi premiați de către administrația locală”, este anunțul făcut de Primăria Pașcani.

Conform unui proiect de hotărâre inițiat de primarul Dumitru Pantazi, și elevii care au obținut media zece la Evaluare Națională vor fi recompensați de administrația locală. Andrei Anușca, de la Liceul ”Miron Costin”, este singurul zecist din acest an din municipiu, dar și șef de promoție. Premiați vor fi și elevii care vor obține media zece la Bacalaureat.

loading...
Advertisements

Related posts

„Criza refugiaților într-o Europă a valorilor”, teatru cu actorii Liceului Miron Costin

Teona Gherasim

ISJ Iași a decis: Școala Sodomeni și-a pierdut personalitatea juridică

Oana Cordoneanu

6.000 de beneficiari ai „Banilor de liceu”

Redacția
Încarcă...