NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local Poliție

14 cetățeni din Pașcani și zona aferentă amendați pentru că au ieșit ieri noaptea pe străzi

Ieri de la ora 22.00 au intrat în vigoare interdicțiile privind circulația persoanelor pe domeniul public, instituite prin Ordonanța Militară nr.2, din 21 martie.

Conform documentului amintit, în intervalul orar 22.00 – 06.00, cetățenii au voie să iasă din casă doar pentru strictul necesar, printre care cumpărături de bază, asistență medicală care nu poate fi amânată, îngrijirea bătrânilor, sau deplasări scurte în apropierea locuinței, precum și alte deplasări urgente. Cei care părăsesc domiciliul trebuie să completeze o declarație în care să menționeze motivul ieșirii, sau să aibă o adeverință de la serviciu, care să menționeze că deplasarea este făcută în scop profesional.„În urma acțiunilor desfășurate aseară pentru verificarea măsurilor impuse de Ordonanța Militară nr. 2/2020, polițiștii ieșeni au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 67.200 de lei”, se arată într-un comunicat de presă.

Un număr de 14 sancțiuni au fost aplicate cu ocazia verificărilor efectuate de către agenții Poliției Pașcani și lucrătorii Secției 6 Rurală Pașcani.

Advertisements

Related posts

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat soluția în dosarul „AgroComplex”! Primele informații neoficiale!

Răzvan Grecu

VIDEO: Poliţist filmat cum lovește fără milă o persoană, cu piciorul, pe stradă

Redacția

Țigări de contrabandă la vânzare într-un magazin din Moțca

Marius Parteni
Încarcă...