NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

1.100 de copii au primit dulciuri de la Primărie, de Crăciun! O editură a sponsorizat municipalitatea cu 500 de pachete, pentru cei mici

Administratorul public Claudiu Bodoașcă a anunțat ieri într-o conferință de presă că Primăria Pașcani a reușit să dăruiască pachete cu dulciuri, pentru 1.100 de copii. O parte dintre acestea au fost achiziționate și dăruite în cadrul concursului de desene online ”Sania lui Moș Crăciun”, iar o altă parte, printr-o donație de la editura Litera.

Oficialul Primăriei Pașcani s-a declarat mulțumit de activitatea funcționarilor de la Serviciul de Asistență Socială, care într-un timp scurt au realizat toate anchetele sociale necesare ca persoanele cu venituri mici să primească tichete sociale , înainte de Crăciun.

„Așa cum a spus și domnul primar, mă ocup de lucrurile administrative care țin de funcționarea Primăriei. Aș vrea să le mulțumesc celor de la Asistență Socială care săptămâna trecută au făcut un maraton de anchete sociale, astfel încât acele tichete să fie date înainte de Crăciun. Am finalizat săptămâna trecută și concursul aprobat de Consiliu Local, ”Sania lui Moș Crăciun” și pe această cale vreau să mulțumesc încă o dată acelei edituri care ne-a făcut  sponsorizare cu 500 de pachete cu dulciuri, astfel încât la Pașcani 1.100 de copii au primit un mic cadou de Crăciun, din partea administrației publice locale”, a declarat Claudiu Bodoașcă, administratorul public al Municipiului Pașcani.

  
Advertisements

Related posts

De ce sistemul Ro-Alert nu a anunţat tornada. Nu depistează singur fenomenele meteo

Redacția

CCR: Pensiile speciale ale aleșilor locali, neconstituționale

Redacția

Primăria Pașcani caută șef serviciu la Gospodăria Comunală cât și un inspector de specialitate

Răzvan Grecu
Încarcă...