NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

0,61 incidența covid la Pașcani. Toate paturile ATI ocupate. 152 cazuri în județ

Analiza incidenței cazurilor la mia de locuitori în municipiul Pașcani, arată că rata de infectare crește de la o zi la alta. Conform Direcției de Sănătate Publică incidența este de 0,61.

La Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, toate cele 6 paturi destinate secției ATI unde sunt internați pacienți cu forme grave de COVID-19, sunt ocupate.

 Conform datelor oferite de Institutul Naţional de Sănătate Publică, în județul Iași au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 152 de cazuri noi de coronavirus, și un deces.

De luni, 13 septembrie, Centrul de Vaccinare din Pașcani a fost mutat de la sala de sport a Colegiului ”Mihai Sadoveanu” în sediul administrației locale. Cei ce doresc să se vaccineze trebuie să vină la sediul primăriei, la intrarea dinspre catedrală. Programul de lucru al centrului de vaccinare rămâne același și anume în zilele de luni, marți și joi, între orele 15:00 – 19:00. Vaccinarea se face în baza cărții de identitate, fără programare prealabilă

  

Conform platformei naționale de vaccinare, astăzi, în Pașcani sunt disponibile 326 locuri cu serul Pfizer.  

În cadrul Campaniei de vaccinare împotriva COVID 19, desfășurată la nivelul judetului Iaşi, conform datelor centralizate, până în prezent au fost efectuate 439.187 de vaccinări.

Advertisements

Related posts

Medic român din Franța, mesaj DUR pentru colegii români: “Cei care continuă să accepte șpaga ar trebui băgați la pușcărie”

Redacția

Primul vaccin anti-COVID-19 din Occident care ajunge la o eficiență de 90% după testarea la scară largă

Redacția

Fiecare român care se întoarce este verificat timp de 10 minute la graniță

Redacția
Încarcă...