NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

​Preţurile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimele şase săptămâni

Preţurile petrolului au urcat luni la la cele mai ridicate niveluri din ultimele şase săptămâni, din cauza volumul scăzut al producţiei din Statele Unite la două săptămâni după uraganul Ida şi din cauza temerilor că o nouă furtună ar putea afecta producţia în Texas în această săptămână, transmit Reuters și news.ro. Creşterea preţurilor a avut chiar dacă OPEC a redus estimarea sa privind nivelul cererii de petrol în trimestrul patru, din cauza variantei Delta a noului coronavirus.

Contractele futures pentru petrolul Brent au avansat cu 0,8%, la 73,47 dolari pe baril, în timp ce contractele pentru petrolul West Texas Intermediate (WTI) au crescut cu 1%, la 70,40 dolari pe baril.

Astfel, petrolul Brent a atins cel mai ridicat nivel după 30 iulie, iar petrolul WTI la cel mai ridicat nivel atins din 3 august.

”Impactul uraganului Ida durează peste aşteptările pieţei şi, în timp ce unele capacităţi de producţie rămân închise în această săptămână, preţurile cresc pentru că ţiţeiul nu ajunge la rafi

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Orban: Nu îi voi mai ierta pe cei care fac rău PNL. Nu mi se pare normal ca pe pagini de Facebook ale unor colegi să fiu atacat mai des decât de pe o pagină a PSD

Redacția

Cea mai uşoară exoplanetă telurică detectată de astronomi are jumătate din masa planetei Venus

Redacția

Opt localităţi nu au energie electrică din cauza furtunii de joi seara

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site