NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

​Business report: Un miliard de lei la secret. Presiunile cumnatului lui Adrian Năstase asupra conducerii ASF. Asistentă de 47 de ani sau de 26? Democrația topoarelor. Înmatricularea și radierea mașinilor se vor putea face la RAR

​Presiunile cumnatului lui Adrian Năstase asupra conducerii ASF pentru a proteja City Insurance ● Asistentă de 47 de ani sau de 26? ● Înlocuitorul lui Octavian Berceanu la Garda de Mediu, trece în CV-ul oficial „capacități de a folosi videoproiector sau scaner” ● Democrația topoarelor: cine vrea să omoare pădurile și jurnaliștii ● Remus Azoiței, profesor la Royal Academy: „M-am oferit să țin masterclass-uri la Conservator, am fost refuzat pe motiv că nu au săli.” ● Distracție cu manele şi gesturi obscene la un centru de vaccinare din Botoşani ● Falimentul City Insurance schimbă regulile RCA. Întâlnire de foc, la Ministerul Finanțelor ● Înmatricularea și radierea mașinilor se va putea face la RAR, nu la DRPCIV, ca acum ● Un miliard de lei la secret. Experiment cu banii dați presei de PNL, PSD și USR PLUS ● Ministrul Sorin Cîmpeanu forțează un al doilea mandat la președinția Agenției Universitare a Francofoniei ● OMS recomandă dublarea taxelor pe alcool în Europa.

​Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii ASF pentru a proteja City Insurance. Dan Odobescu, patronul firmei de asigurări City Insurance şi cumnat al fostului lider PSD Adrian Năstase, prin căsătoria cu sora Danei Năstase, a făcut numeroase presiuni asupra conducerii ASF în încercarea de a-şi proteja afacerea cu poliţe RCA.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Cum schimbă protestele muncitorilor români legea muncii în Germania: ce au scos la iveală controalele

Redacția

Raluca Olaru şi Nadia Kicenok au câştigat titlul în proba de dublu la Chicago (WTA)

Redacția

Zece adolescenți teribiliști au furat o mașină și s-au răsturnat. Șoferul are numai 14 ani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site