RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Premii pentru elevii de la Liceul Special „Moldova“ din Târgu Frumos

Elevii de la Liceul Special „Moldova“ din Târgu Frumos s-au întors cu o serie de premii de la cea de-a IV-a ediţie a Concursului Naţional de Tehnologia Informaţiei şi a Comunicaţiilor (TIC) pentru elevi cu deficienţe de vedere „Lumina virtuală prin IRIS“, care s-a desfăşurat la Liceul IRIS pentru deficienţi de vedere din Timişoara. Cei patru elevi care au participat din partea Liceului Special „Moldova“ s-au întors cu rezultate deosebite.

Astfel, Marius Gabriel Bursuc din clasa a XI-a obţinut locul I la proba individuală a Concursului Naţional de TIC, dar şi menţiune la proba pe echipe, Vasile Doroşcan din clasa a XII-a a obţinut premiul al III-lea la proba individuală, David Simon din clasa a IX-a a obţinut menţiune la proba pe echipe, iar Ştefan Robert Eremia din clasa a XII-a, a obţinut locul I la proba pe echipe şi menţiune la proba individuală.

Concursul s-a defăşurat de pe data de 20 noiembrie, acesta fiind sponsorizat de către Clubul Lions Diamond, fiind inclus în Calendarul activităţilor extraşcolare al ISJ Timiş pentru anul şcolar 2017-2018. Concomitent cu întrecerea TIC s-a desfăşurat şi Concursul Naţional „Sclipirile copilăriei“ la care elevii şi profesorii coordonatori au participat cu exponate, lucrări proprii ale elevilor. Cei patru elevi au fost însoţiţi şi pregătiţi de către profesorii Elena Claudia Argeanu şi Petronela Cîtea.

  

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Ședință de Consiliu Local la Târgu Frumos

Redacția

Competiţiile Naţionale de Scrabble se întorc la Târgu Frumos!

Redacția

Festivalul “Eminescu Nonformal”, la Târgu Frumos

Ema Roman
Încarcă...