RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Iată tramvaiul modernizat la Paşcani care va circula în Iași (GALERIE FOTO)

Tramvaiul modernizat la Paşcani a fost prezentat oficial ieşenilor. Reprezentanţii RATP şi ai Primăriei au adus vehiculul în faţa Palatului Culturii, astăzi, de la ora 12. La eveniment au participat şi reprezentanţi ai firmei Electroputere VFU Paşcani, fosta Remar, care s-a ocupat de modernizarea tramvaiului GT 4 M.

Vehiculul este cel mai modern tramvai din Iaşi. Inginerii de la Remar au folosit doar şasiul unui tramvai vechi pe care l-au transformat în totalitate. Vehiculul este dotat cu instalaţii de aer condiţionat, geamuri termopan şi scaune tapiţate, precum şi sisteme de supraveghere video. De asemenea, cabina vatmanului a fost remodelată complet, iar conducătorul tramvaiului se va orienta cu ajutorul unui sistem de monitoare şi de camere video care vor da informaţii despre poziţia călătorilor şi despre trafic. Toate acestea au costat mai puţin de 500.000 de euro. După o serie de teste realizate de RATP şi reprezentanţii firmei, noul tramvai ar putea să fie scos în trafic zilele următoare.

  

 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Coada de la Sârca până la Budăi, cauzată de lucrările DRDP Iași

Redacția

Lista drumurilor din județ care vor fi refăcute în acest an. Aproape 180 de milioane de lei, pentru zeci de kilometri

Redacția

Vești proaste pentru studenții de la UMF, UTI și Universitatea de Arte. Nu mai beneficiază de reduceri la transportul public în comun.

Redacția
Încarcă...