RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Weekend plin de distracție! Comunele Tătăruși și Ruginoasa, în sărbătoare

Sfârșitul acesta de săptămână este unul plin de sărbătoare pentru locuitorii comunelor din apropierea municipiului Pașcani. Oamenii vor avea parte de multe surprize, organizate de către administrația locală.

 

  

La Tătăruși programul manifestărilor a debutat astăzi cu o conferință pe teme de ecoturism, urmată de lansarea de carte, trei expoziții și un concurs. În această seară tinerii sunt așteptați la o discotecă în aer liber.

Sâmbătă și duminică, tătărușenii vor avea parte de spectacole susținute atât de artiști locali, cât și de artiști de talie națională. Printre cei care vor concerta se numără Antonia&Band, Anda Adam, Anastasia Lazariuc, Anna Lesko, Liviu Teodorescu&Band, Aurel Tamaș&Band, Margareta Clipa, Elisabeta Turcu.

De asemenea, vor urca pe scena Cristinel Iordăchioaia Ionuț Sârbu, Codruța Filip, Georgiana Roșu, Iolanda Pricop, Andreea Onicenu, Teofana Manolache și Alexia Cășuneanu. La finalul zilei de sâmbătă va avea loc un spectacol aviatic, iar ultima seară se va încheia cu tradiționalul foc de artificii.

Cetățenii comunei Ruginoasa sunt invitați, sâmbătă și duminică la Hora Satului. Astfel, mâine vor avea ocazia să vizioneze o demonstraţie de aeromodele pusă la cale de către Aeroclubul României Iaşi, secţia modelism. Ziua va fi încheiată de concertele susținute de talentele locale Petruţa Sacară, Diaconu Cătălin, Emanuel Băiceanu, Andreea Dumitriu, Ana-Maria Ignat, Ilaria Fartusneag şi Mălina Baican.

În ultima zi de sărbătoare vor încânta auzul celor prezenți: Cristinel Iordăchioaia, Petronela Miron, Beatrice Duca, Adrina Bucevsky, Matilda Pascal Cojocăriţa, Claudia Ghiţulescu, Dj  Rynno şi Narcotic.

Related posts

”Bucuria Învierii prin ochi de copil”, eveniment dedicat Sărbătorilor Pascale la Tătăruși-(FOTO)

Oana Cordoneanu

Șoferi din Ruginoasa indisciplinați în trafic, sancționați de polițiști

Redacția

Fost primar din Ruginoasa condamnat la închisoare pentru că și-a bătut joc de angajați. Acesta este recidivist

Redacția
Încarcă...