RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Zilele Comunei Cristeștii Moldovei (VIDEO)

Mare sărbătoare la Cristeşti. De Adormirea Maicii Domnului, la Cristeşti a fost un spectacol nemaipomenit. Numeroşi artişti au performat pe scenă, iar publicul s-a delectat cu muzică bună şi mâncare delicioasă. În deschidere, o trupă de artişti locali, Noroc, au bucurat publicul cu muzică uşoară şi populară, iar în timpul ultimei piese primarul, consilierii, cât şi alţi invitaţi au urcat pe scenă, aceştia fiind introduşi de prezentatorul spectacolului.

 

 

  

 

Prezentatorul a făcut un scurt rezumat al realizărilor primarului în cele trei mandate, cum ar fi asfaltarea, alimentarea comunei cu apa potabila şi gaz. Din spectacol nu a lipsit discursul primarului Constantin Bolohan şi a invitaţilor acestuia. Imediat după acestea, Ioan Cuciuc a preluat microfonul şi a dat startul la distracţie. Oamenii nu au aşteptat prea mult şi au intrat într-o horă. După artistul moldovean a venit alt interpret din Mehedinţi, care face parte din Ansamblul Maria Tănase din Craiova, Cristian Bănăţeanu. Au urmat: Trupa Chihlimbar, Olguţa Berbec, Ştefan Diaconiţă, Maria Şalaru, care a coborât în public., Cristinel Iordăchioaia şi mulţi alţii.

Atracţia serii au fost Oana Radu şi Alexandra Ungureanu, care au apărut odată cu întunericul şi au încântat pe toată lumea cu melodiile lor cunoscute, fetele interacţionând foarte mult cu fanii. Primarul s-a gândit şi la cei mici, aducând trei mascote, Mickey Mouse, Pluto şi o prinţesă, care le-au făcut animale din baloane şi i-au pictat pe faţă. La final publicul a admirat un grandios foc de artificii.

{youtube}hZuIvgOk_fw{/youtube}

Related posts

Alex Velea, Ileana Ciuculete și Radu Ile la „Zilele Rezervației Forestiere Tătăruși”

Oana Cordoneanu

Primarii din județul Iași care nu au finalizat amenajamentele pastorale vor plăti anul acesta pentru schițele făcute de specialiști. ”Au mai rămas vreo 30 care nu le-au făcut”

Redacția

Ce mai fură românii? Orice le pică-n mână! Violențe, furturi de bani și bijuterii în Valea Seacă, Lespezi și Sirețel

Răzvan Grecu
Încarcă...