RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Premiul “Folclorista” a ajuns pe masa primarului și consilierilor din Ruginoasa

Un premiu obținut de elevii școlii din Ruginoasa a ajuns pe masa primarului și consilierilor locali. Evenimentul a avut loc ieri cu prilejul ședinței lunare a legislativului local.

  

Este vorba despre premiul obținut la festivalul “Folclorista” ce s-a desfășurat weekendul trecut în Târgu Frumos. Echipa alcătuită din foști și actuali elevi ai școlilor din localitate au obținut premiul pentru “Cel mai frumos și tradițional sat din județul Iași 2015-2016”.

Directoarea școlii din localitate împreună cu trei copii au mers la ședința Consiliului Local pentru ale înmâna premiile: o diplomă, o icoană și o cupă. Ea consideră că acest premiu este al comunității.

Irina Dodu, directorul școlii gimnaziale, a mai spus în fața aleilor locali că își propune ca în acest an să obțină un alt rezultant remarcbil cu elevii unității de învățământ.  

Cu acest prilej, primarul localității Ruginoasa a felicitat consilierii și antrenorii echipei de fotbal pentru rezultatul obținut la competiția E-On Kinder desfășurată la Târgu Frumos.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Asfalt pe 10 km de drumuri comunale la Vânători. Lucrările au demarat astăzi

Marius Parteni

Stolniceni-Prăjescu, Lespezi, Vânători și Miroslovești și-au păstrat primarii

Marius Parteni

Confruntarea de la Ruginoasa: jandarmii nu i-au lăsat pe tinerii mascați să se bată deși erau înarmați cu ciocleji și bice! (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...