RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Chioșcul din incinta Colegiului Sadoveanu rămâne închis. Directoarea asteaptă aviz de la Minister

Noul an școlar a început cu aceeași problemă, la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu”. De mai bine de un an, unitatea de învățământ nu are un chioșc de la care elevii să-și poată cumpăra alimente.

 

  

Astfel, pe timp pauzelor, ei sunt nevoiți să ceară bilet de voie de la director pentru a putea merge la magazinele din apropiere. Contactactă de reporterii Actualitatea Tv pe marginea acestui subiect, directoarea colegiului, Genoveva Șerban a precizat că a făcut toate demersurile pentru a putea organiza o licitație în vederea închirierii terenului, însă așteaptă avizul Ministerului de Învățământ.

Documentația a fost depusă de către administrația locală la Minister încă de anul trecut, dar în primă fază a fost respinsă motivând că este incompletă. Ulterior a fost redepusă, iar acum se așteaptă un răspuns.„Noi am purtat o comunicare cu cei de la Minister. În primă fază, ni s-a întors documentația pentru chioșcul de la Colegiul Mihail pe motiv că nu ar fi completă. Colegul meu a vizualizat adresa primită din partea Ministerului și spune că are documentația completă și a reatașat toate documentele pe care le-am trimis zilele trecute din nou și așteptăm să primim din partea lor avizul”, a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt la Primăria Pașcani.

Menționăm că în curtea școlii a funcționat un chioșc până în luna septembrie 2016 când fostului agent economic i-a expirat contractul pe care l-a încheiat cu unitatea de învățământ, pe o perioadă de 5 ani.

De atunci, singurii care au de suferit sunt elevii. Ei trebuie să meargă la magazinele din afara școlii, astfel supunându-se riscului de accidentare, întrucât traficul rutier în zonă este destul de aglomerat.

Related posts

K.G.B contra C.I.A – comedie pe scena Casei Municipale de Cultură

Ema Roman

Atmosfera sărbătorile de iarnă de altădată, recreată la Iași de meșterii populari

Redacția

Primăria Pașcani angajează auditori. Concursurile sunt organizate la ANFP

Marius Parteni
Încarcă...