RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Sfârşit tragic pentru un fântânar din Podul Iloaiei

Un fântânar din Podul Iloaiei a sfârşit tragic chiar la locul unde îşi desfăşura activitatea. S-a întâmplat sâmbătă, 23 iulie 2016, la orele amiezii, în satul Deleni. Omul lucra la construcţia unei fântâni la o familie din localitate, când, din motive încă necunoscute, a căzut în gol de la o adâncime considerabilă.

 

 

  

Disperaţi, cei împreună cu care executa lucrarea, s-au alarmat şi au cerut intervenţia Pompierilor dar şi a Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

După minute bune în care a zăcut pe fundul fântânii, bărbatul a fost scos la suprafaţă în stare de inconştienţă.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l aduce la viaţă, prin manevre de resuscitare, a fost declarat decedat. 

“În data de 23.07.2016, ora 12.02, Staţia de Pompieri Tg. Frumos a intervenit în satul Deleni, comuna Deleni, pentru salvarea unei persoane căzute într-o fântână. La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de intervenție, o ambulanță SMURD și o ambulanță aparținând S.A.J. Iași.Victima a fost extrasă din fantână în stare de inconștiență. A fost preluată de echipajul SAJ care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost nevoit să declare decesul victimei”, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Iaşi.

Related posts

Cașcaval mucegăit într-un supermarket din Pașcani (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Astăzi se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Animalelor

Redacția

Ploaie de amenzi pentru cei fara Asigurarea Obligatorie a Locuintei

Redacția
Încarcă...