RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O familie din Municipiul Paşcani are nevoie urgentă de ajutorul nostru

Familia Ignat este formată din 3 membri, un băieţel în vârstă de 11 ani şi o fetiţă în vârstă de 15 ani, ambii aflaţi în grija tatălui. Mama acestora i-a părăsit în urmă cu 9 ani, implincându-se într-o relaţie extraconjugală. Pe lângă cei doi copilaşi, tatăl o are în grijă şi pe bunica acestora, careia, în urmă cu puţin timp, i-a fost amputat unul dintre picioare.

Valentin Ignat, tatăl copiilor, şi-a pierdut locul de muncă în urmă cu câteva luni, iar singurul lor venit este reprezentat de pensia bunicii.

  

Copleşiţi de greutăţi, locuind într-o garsonieră, membri familiei se confruntă cu probleme de ordin financiar şi nu numai. Condiţiile de trai ale acestora, inumane, creează probleme de sănătate, atât copiilor, cât şi adulţilor din familie.

Mai mult ca oricând, cuvintele sunt de prisos, însă sperăm că împreună vom schimba ceva în viaţa acestora şi le vom putea salva sănătatea aflată în mare pericol. Apelăm la bunăvoinţa dumneavoastră pentru a ajuta acest caz. Orice ajutor, oricât de mic ar fi, este binevenit.

„Mă simt prost şi ruşinat pentru această situaţie. Ieri mi-a adus cineva nişte alimente şi din puţinul meu am dat şi altora. Dacă am, dau. Ce să facem? Ne descurcăm cum putem. Aş vrea să renovez casa cu mâna mea, însă nu am posibilităţi”, spune Valentin Ignat, tatăl copiilor.

Date de contact: 076 550 5291 – Valentin Ignat   076 153 6540 – Sabina Găină  078 417 2692 – Ionuţ Gândac 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Încep noile testări ale sistemului de avertizare a populației RO-ALERT

Redacția

Numărul şomerilor, în scădere uşoară la Paşcani

Ema Roman

Zilele Municipiului Pașcani 2019 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...