RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Decizie riscantă: Strada Eugen Stamate ar urma să deservească traficul rutier. Cum comentați?

Comisia de organizare și funcținare a circulației din cadrul Primăriei Pașcani nu are o activitate eficientă, se plânge unul dintre aleșii locali. Totul din cauza celui care coordonează activitatea în calitate de președinte, în speță viceprimarul Vasile Axinte.

Consilierul Neculai Enea a susținut ieri seară în emisiunea “În Obiectiv” difuzată de Actualitatea Tv,  faptul că la ultima întâlnire s-a pus problema achiziției și amplasării unor indicatoare de avertizare, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum.

Reporterii de la Actualitatea TV au întrebat astăzi la Primărie când este programată următoarea întâlnire. Răspunsul vine prin intermediul purtătorului de cuvânt:“În ceea ce priveşte comisia de organizare a Circulaţiei Municipiului Paşcani, am discutat astăzi cu preşedintele comisiei, domnul viceprimar care a spus că următoarea şedinţă va fi stabilită până la jumătatea lunii septembrie. Membrii comisiei se vor întâlni şi vor ridica diferite probleme de trafic în municipiul Paşcani”, a declarat Cristian Menegon.

  

Unul din proiectele ce se vor regăsi pe ordinea de zi are legătură cu strada Eugen Stamate. Administrația locală nu renunță la ideea de a deschide traficului rutier porțiunea dintre Poșta Deal și piață.“Vă pot spune că o propunere ce va ajunge pe ordinea de zi a acestei comisii este aceea a deschiderii circulaţiei auto pe strada Eugen Stamate care ar urma să fie asfaltată”, a mai subliniat purtătorul de cuvânt.

Ideea este una extrem de periculoasă, putând duce la provocarea unor accidente rutiere, ținând cont de faptul că foarte mulți copii se joacă pe această porțiune.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

ATENTIE! Ţeapă imobiliară pe OLX

Redacția

Programul cabinetelor medicale din Ambulatoriul Spitalului Municipal şi al mijloacelor de transport ale RAGCL, în perioada 30 decembrie – 4 ianuarie

Ema Roman

Pășcănenii sunt invitatți participe sâmbătă la Marșul pentru Viață

Teona Gherasim
Încarcă...