RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Competiția pentru președenția PNL – filiala Pașcani s-a încheiat. Inginerul Petrică Dascălu și echipa sa au ieșit câștigători!

Competiție mare astăzi între cele două tabere distincte ale liberalilor pășcăneni. Motivul este evenimentul care a avut loc astăzi, începând cu orele 10.00, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”, când s-au desfășurat alegerile pentru ocuparea scaunului de Președinte al PNL filiala Pașcani.

În cursa pentru președenția partidului aici la Pașcani s-au încris 2 candidați: Marius Pintilie și Petrică Dascălu, ambii obținând un număr semnificativ de voturi.

În timp ce Marius Pintilie, patronul lanțului de magazine Lorimer, a obținut 41 de voturi, Petrică Dascălu, mâna dreapta a fostului președinte, Grigore Crăciunescu, și-a primit laurii victoriei, însumând un număr de 66 de voturi.

  

La urne s-au prezentat un număr de 112 membri liberali cu drept de vot, iar numărul voturile validate de comisie a fost de 105. Astfel, Biroul Politic Permanent al PNL Pașcani are 15 membri și 6 supleanți. Cei trei vicepreședinți ai filialei sunt Neculai Enea, Eugen Chiriac și Dorin Nechifor.

Anterior alegerilor, fostul primar și președinte PNL la Pașcani, Grigore Crăciunescu, și-a prezentat raportul de activitate din perioada în care reprezentase orașul ca deputat, în perioada 2004-2008, și apoi ca primar, în perioada 2008-2012.

La evenimentul de astăzi a fost prezent și președintele Consiliului Județean, Cristian Adomniței, care a subliniat faptul că, în pofida competiției, liberalii pășcăneni trebuie să rămână uniți pentru a putea reprezenta o reală forță politică în orașul Pașcani.

„Fiecare dintre cei doi are câte ceva ce nu are celălalt candidat. Eu cred că împreună, în formula agreată astăzi de liberalii din Pașcani, vor reuși să aducă un succes mult mai mare atât partidului nostru, cât și orașului în care locuiesc.”, a declarat Cristian Adomniței, președintele consiliului Județean Iași. 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Motivele pentru care deputatul Petru Movilă a demisionat din PDL

Redacția

HARTA dosarelor penale ale edililor din ţară. Printre ei şi primarul Dumitru Pantazi

Redacția

Pro România și-a mărit numărul organizațiilor în zona Pașcani! Lespezi și Valea Seacă sunt ultimele

Marius Parteni
Încarcă...