RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Știrea zilei

„ȘCOALA ALTFEL” LA PAROHIA ORTODOXĂ UDA

CP:Miercuri, 9 aprilie 2014, la Biserica parohiei „Nașterea Maicii Domnului” – Uda, din satul Uda, comuna Tătăruși, protopopiatul Pașcani, a fost săvârșită Sfânta Liturghie a Darurilor mai înainte sfințite, a Sfântului Grigorie Dialogul, cu prilejul săptămânii „Școala altfel”.

 La Sfânta Liturghie au participat credincioși din parohie și din satele învecinate, precum și elevi ai Liceului Tehnologic Tătăruși, însoțiți de învățătorii și profesorii lor: Doamna Voica Albu, învățător la Școala Uda, Domnișoara Luiza Murariu, profesor de matematică la Liceul Tehnologic Tătăruși, Doamna Janeta Surdu, învățător la Școala Uda, Doamna Agurița Popuța, profesor la Liceul Tehnologic Tătăruși, Domnul Costel Damian, învățător la Școala Uda, Doamna Angelica Jescu, profesor în cadrul disciplinelor tehnice, Domnul Nicolae Pintilie, profesor de religie la Liceul Tehnologic Tătăruși și Domnișoara Daniela Apopei, profesor de religie la Școala Uda.

Răzvan Pintilie, coordonatorul activităților cu tinerii din parohia Uda ne-a relatat: „Ne bucurăm de o frumoasă colaborare cu școala din Tătăruși. Cu binecuvântarea și sub îndrumarea părintelui paroh, Vasile Pintilie, pregătim un nou proiect cu copiii și tinerii din comuna Tătăruși și sperăm, ca după finalul viitorului proiect, toți participanții să se bucure de o surpriză frumoasă din partea parohiei. Proiectul și surpriza le vom dezvălui la momentul oportun. Dumnezeu să ne dăruiască bucurie tuturor”!

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pintilie a publicat raportul privind situația economică, socială și de mediu a U.A.T. Pașcani, pentru anul 2021 (DOC)

Răzvan Grecu

Ministerul Sănătății a elaborat un proiect de plan național de prevenție a diabetului zaharat

Redacția

Mănăstiri de legendă ale Bucovinei. Culorile ortodoxiei românești (FOTO)

Redacția
Încarcă...