RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Top 4 proceduri pentru amenajarea unei case de vis

https://lh4.googleusercontent.com/x4WI4m0SSjHQs7eagmoKwMXZMt_2uW1-jgCFZQrp2h62A7_8_H70Dtegal9c4HjjAErTtGLXC0ggS0LWOiy240T51uX65fAm9h8pKGR-nBB1wFBz9ca-Rfe9f2EMHKob8m7mJE0M

 

Atunci când vorbim de casă, cuvântul relaxare se instalează rapid în mintea noastră. Fie că avem spații mici sau un întreg living la dispoziție, modul în care amenajam este foarte important pentru mediul pe care vrei sa-l creezi.

  

 

Pentru a crea un spațiu pe deplin funcțional, trebuie să cunoaștem câteva reguli și să nu ignorăm câteva principii importante de design.

 

Iată care sunt sfaturile cele mai utile pentru a crea un spațiu plăcut și un design de vis:

 

1.  Transformă-ți baia într-un tărâm al relaxării


https://lh3.googleusercontent.com/ie_JhGrDvQ6bLghawn4IXaLLl1WmFu0AVS0mGJz9GEGlWP7QJq6d8UdiQeYJTI-qgr0N45bIh15cEiVmb-E7Ru5jNSBowe_Fe0aFLaE1-Cb98YHm9LV_5Vw94Nfgwnylml-kMgzD

Amenajarea băii presupune imaginație dar mai ales utilitate. Pentru că baia este prima încăpere în care pășești dimineața dupa ce te-ai trezit și pentru că vrei să fie un spațiu relaxant și primitor, iată mai multe soluții bune de pus în practică înamenajarea unei băi.



2. Amenajează-ți bucătăria în funcție de formă și spațiu

 

Bucătăria este locul plăcut în care gătești împreună cu cei dragi și locul perfect în care poți pune în aplicare idei noi și unde te poți simți inspirat, în timp ce savurezi relaxat un pahar de vin.

 

Materialele și culorile alese sunt foarte importante pentru spațiul pe care dorești să-l amenajezi în bucătărie. Trebuie să ții cont de formă și să ai în vedere crearea unui spațiu plăcut dar în același timp funcțional.

Primul lucru la care trebuie să te gândești este să alegi un mobilier cu cât mai multe sertare, spații de depozitare și suporturi. Dacă locul este mic, atunci amplasează câteva polițe pe verticală.

 

https://lh5.googleusercontent.com/rWFLbHxY45yoICv-epjx9zkySZBTG9GP_eE3EseL99C5pJD5WtQc74G5nnzZjpC3jS2vNX0tQdwcE3gcZ7i62XaR6u4NfwaDHfqPmk6FkupKOeeHVUeqDCvdxy9-0OOxmkS6ZLd1

Dacă ai o bucătărie pătrată sau dreptunghiulară, mobilierul va trebui aranjat în formă de L. Frigiderul sau aragazul se vor poziționa în funcție de ușă și fereastră pentru ca deschiderea sau închiderea acestora să nu creeze impedimente.

 

Pentru a economisi spațiu într-o bucătărie mică sau pentru un design modern, află mai multe despre cum să-ți amenajezi obucătarie de vis, exact pe placul tau!

 

3. Alege culori relaxante

 

Pentru ca dormitorul să fie spațiul ideal de dormit dar și de relaxare, trebuie să-i acordăm mai multă atenție și să alegem nuanțe relaxante care să nu ne afecteze starea emoțională sau fizică. Alege culori deschise, naturale care să-ți ofere cadrul ideal pentru somn. De asemenea, pentru alegerea draperiilor, mizează pe culori neutre cu motive delicate și evită contrastele puternice care îți pot provoca insomnii.

 

4. Alege un loc destinat savurării cafelei

 

Cafeaua este una dintre plăcerile multor oameni, de aceea locul în care poți savura cafeaua este la fel de important în casă și este un loc destinat socializarii. Puteți aranja un colț în care să așezați o măsuță din lemn ovală cu câteva ornamente iar alaturi o jardinieră cu plante.

 

Spațiul va arăta spectaculos iar casa ta va deveni un loc de vis în care lucrurile banale dar așezate armonios se vor transforma în locul ideal de locuit. Este important sa tii cont de cateva proceduri utile in amenajare, care sa te ajute sa iti creezi spatiul conform nevoilor si dorintelor tale si, in acelasi timp, sa impresioneze din punct de vedere estetic.

 

Related posts

Școala Postliceală “Ștefan cel Mare” și-a desemnat Miss și Mister Boboc

Teona Gherasim

Mai sunt 3 zile de vot: Intră, vezi clasamentele pe categorii și votează-ți favoriții pentru Premiile Actualitatea TV!

Răzvan Grecu

Pantaze a câştigat „Românii au talent“

Redacția
Încarcă...