RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Un cuplu de păşcăneni a încheiat o colaborare cu Cat Music România! Ascultă piesa Hideaway (VIDEO)

Doi tineri păşcăneni se mândresc cu o realizare importantă în lumea muzicii. Aceştia au reuşit o colaborare cu o celebră casă de producţie din România. 

 

Cezara şi Andrei Rotaru formează  ”Moonwalkers”. Împreună s-au ocupat de compoziţia și producția acestui prim single ”Hideaway”, iar versurile au fost realizate de către Emanuela Oancea. Artwork-ul îi aparţine lui Cătălin Cristea (Massy). Cat Music România îi va promova şi sprijini în cariera artistică. 

  

 

 

”Proiectul a început acum 5 ani când ne-am cunoscut pentru o colaborare muzicală care a evoluat și într-o relație frumoasă de prietenie și iubire pe lângă cea profesională și de acum câteva săptămâni am devenit un cuplu oficial cu acte in regulă.  Piesa ”Hideaway” este o  descriere perfectă a relației noastre: ne ascundem, ne căutăm, ne completăm unul pe celălalt si ne prețuim. Prin mesajul piesei am vrut să împărtășim o frumoasă poveste de dragoste”, ne-au spus cei doi artişti.

{youtube}JF5W2AdQefs{/youtube}

Related posts

Balul Bobocilor la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”: Organizatorii și concurenții pregătesc un show de excepție (FOTO)

Teona Gherasim

Sfaturi pentru a alege cârligele de perete și suporturi de haine potrivite

Redacția

Balul Bostăneilor la Colegiul Tehnic “CF Unirea”

Teona Gherasim
Încarcă...